Beşiktaş, Minamino'nun peşinde!

Beşiktaş'ın, Liverpool'un Japon yıldızı Takumi Minamino için ara transfer döneminde kiralama teklifi yapacağı belirtildi.

Beşiktaş, Minamino'nun peşinde!
Beşiktaş, Minamino'nun peşinde!
GİRİŞ 10.10.2021 19:47 GÜNCELLEME 10.10.2021 19:47
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Cyle Larin'e 1.8 milyon euro ve bonuslardan oluşan yeni bir teklif sundu. Fakat Kanadalı yıldız bu teklifi reddetti. Cyle Larin'in menajeri senelik 2.5 milyon euro ve 1 milyon euro bonus istedi. Ahmet Nur Çebi, Larin'e kapıyı kapattı ve transfer komitesine 'daha iyisini getirelim' dedi.

SATIN ALMA OPSİYONLU

Beşiktaş, bu gelişmelerin ardından Liverpool'un Japon yıldızı Takumi Minamino için ara transfer döneminde kiralama teklifi yapılacak. Liverpool, futbolcusunu kiralık göndermeye sıcak bakıyor.

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın da onay verdiği 26 yaşındaki Japon futbolcu için çalışmalar başladı. Liverpool'a satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapılacak. Minamino, proje takımı Salzburg eğitimli bir futbolcu.

HÜCUM JOKERİ

26 yaşındaki futbolcu sol, sağ kanat ve on numarada da görev yapabiliyor. 'Gizli santrfor' olarak tanımlanan profil. Japonya Milli Takımı ile çıktığı 32 maçta 16 gol kaydetti.

YORUMLAR 4
  • 90. 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam Beşiktaş sayesinde parlıyor sonra 3-5 gol atınca hemen havalara giriyor git yolun açık olsun
    Cevapla
  • 90. 2 yıl önce Şikayet Et
    2 gol atan hemen zam istiyor bu ne arkadaş
    Cevapla
  • bjkli 2 yıl önce Şikayet Et
    larinin görevini nkodu güven kenan yapar çok önemli de değil sezon başı satılsaydı dahada iyiydi
    Cevapla
  • gokhan 2 yıl önce Şikayet Et
    tamam.
    Cevapla