Sergen Yalçın, Mame Diouf'u istiyor!

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın, Aboubakar'ın takımdan ayrılmasından sonra iki forvet takviyesi planlanıyor. Mame Diouf ismi gündemde...

Sergen Yalçın, Mame Diouf'u istiyor!
Sergen Yalçın, Mame Diouf'u istiyor!
GİRİŞ 19.06.2021 10:38 GÜNCELLEME 19.06.2021 10:38
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Geçen sezon hem Süper Lig 'i hem de Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Beşiktaş , transfer çalışmalarına devam ediyor. Cenk Tosun ve Aboubakar gelecek sezon kadroda olmayacak. Siyah beyazlılar forvet transferi için girişimlere başladı. Sergen Yalçın, Hatayspor'dan Mame Diouf'un transferini talep etti.

Yeni sezona ciddi değişikliklerle girecek olan Beşiktaş'ta, transferlerin büyük bölümünün sezon başı kampına yetiştirilmesi için çaba harcanıyor. Vincent Aboubakar'ın ayrılığı, Cenk Tosun'un da sakatlığı sonrası Everton'a geri dönüşüyle birlikte iki santrfor ihtiyacı doğan siyah-beyazlılarda teknik direktör Sergen Yalçın, istediği golcülerden birinin adını verdi: Mame Diouf..

ÇIKIŞ OPSİYONU 1.1 MİLYON EURO

Senegalli golcünün Hatayspor'la olan sözleşmesinde 1 yıl daha opsiyon bulunmasına rağmen, '1.1 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesi de mevcut. Sergen Yalçın, 33 yaşındaki futbolcuyu ikinci santrfor düşüncesiyle değerlendirecek.

38 MAÇTA 19 GOL

Diouf, geçtiğimiz sezon Hatayspor'da 38 maçta 19 gol, 5 asistlik performans sergileyerek tüm dikkatleri üzerine çekmişti. (Sabah)

YORUMLAR 4
  • Hasbi 2 yıl önce Şikayet Et
    Atina 38 yaşında yaşa değil kalite, istek ve dayanıklılık önemli
    Cevapla
  • Yorumcu54 2 yıl önce Şikayet Et
    Bende 38 yaşındayım hala koşuyorum benide transfer etsenize. Bende yattığım yerden 1 milyon dolar almak istiyorum.
    Cevapla
  • yyyy 2 yıl önce Şikayet Et
    bjkli çok yattın galiba sen bilirsin biz anlamayız
    Cevapla
  • bjk li 2 yıl önce Şikayet Et
    yattığın yerden mi para kazanacaksın yeğen :D önermem
    Cevapla