Sergen Yalçın maçı tribünden takip etti

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Gaziantep FK karşısında gördüğü sarı kart nedeniyle Başakşehir maçını tribünden takip etti.

Sergen Yalçın maçı tribünden takip etti
Sergen Yalçın maçı tribünden takip etti
GİRİŞ 12.03.2021 19:11 GÜNCELLEME 12.03.2021 19:11
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Gaziantep FK mücadelesinin ikinci yarısında gördüğü sarı kartla bu sezonki dördüncü sarı kartını gören ve cezalı duruma düşen Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Başakşehir mücadelesini tribünden takip etti. Sezon başında Covid-19 testi pozitif çıktığı için Trabzonspor, Rio Ave ve Antalyaspor mücadelelerinde takımın başındaki yerini alamayan Sergen Yalçın, bu kez sarı kart cezası nedeniyle kulübede sahaya çıkamadı. Beşiktaş’ta Yardımcı Antrenör Murat Şahin takımın başında sahaya çıktı.

Beşiktaş’ta tek değişiklik

Başakşehir ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş’ta ilk 11 belli oldu. Teknik Direktör Sergen Yalçın, kadroda tek değişiklik yaptı.

Süper Lig’in 30. haftasında Başakşehir ile deplasmanda karşı karşıya gelen Beşiktaş’ta ilk 11 belli oldu. Geçtiğimiz hafta Gaziantep FK karşısında ilk 11’de sahaya çıkan Rıdvan Yılmaz yerine bu mücadelede Fabrice N’Sakala ilk 11’e döndü. Teknik Direktör Sergen Yalçın, ilk 11’de tek değişiklik yaptı. Beşiktaş’ta, önümüzdeki hafta sonu oynanacak olan Fenerbahçe derbisi öncesinde 4 oyuncu sarı kart sınırında bulunurken, bu isimlerden 3’ü ilk 11’de sahaya çıkacak. Rosier, Ghezzal ve Josef de Souza, sarı kart görmeleri halinde derbide forma giyemeyecekler. 3 sarı kartı bulunan bir diğer isim Necip Uysal ise mücadeleye yedek olarak başlıyor. Beşiktaş’ın Başakşehir deplasmanındaki 11’i şu şekilde:

Ersin - Rosier, Vida, Welinton, N’Sakala - Josef, Ghezzal, Atiba, Ljajic, Larin - Aboubakar.

YORUMLAR 3
  • asdfghj 3 yıl önce Şikayet Et
    yenılırse aglar. 20metre ofsaytı gormedıler
    Cevapla
  • İsimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    BJK 5 atar
    Cevapla
  • Tamam inşallah 3 yıl önce Şikayet Et
    1 farkla olsun bizim olsun inşallah
    Cevapla