Sergen Yalçın'ın yeni maaşı belli oldu

Sergen Yalçın'ın sezon sonunda bitecek olan kontratını uzatma kararı alan Beşiktaş yönetimi, Tecrübeli hocanın 7 milyon TL’lik maaşını 10 milyon TL’ye çıkarmaya karar verdi.

Sergen Yalçın'ın yeni maaşı belli oldu
Sergen Yalçın'ın yeni maaşı belli oldu
GİRİŞ 14.02.2021 09:57 GÜNCELLEME 14.02.2021 10:01
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve teknik direktör Sergen Yalçın’ın yeni kontrat konusunda peş peşe yaptığı açıklamalar, kulüpte gerilim yaratmıştı.

Çebi’nin, “Hocamızın ne zaman canı isterse, oturur imzalarız, sözleşmeyi uzatırız. Bu konuda asla bir sıkıntı yok. Hocamız şu anda tamamen şampiyonluğa konsantre olmuş durumda. Yani sözleşme için çok da doğru bir zaman değil. Yeter ki istesin, gelsin uzatırız” sözlerine Yalçın, Konyaspor maçının ardından sert bir cevap vermişti.

Başarılı teknik adam, “Sözleşme sadece benim istememle olmaz. Bu işler karşılıklı olur. İki taraf anlaşırsa, devam ederiz. Başkan’ın her röportajda, ‘Hocamız ne kadar isterse devam edebilir’ sözü beni rahatsız ediyor. Kulüplerde kontrat böyle yapılmıyor” açıklaması sonrasında yönetim, sözleşme sorununu krize dönüşmeden bitirmek için harekete geçti.

Şampiyonluk bonusu 2.5 milyon TL

Kulüple sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Sergen Yalçın’a yeni kontrat önerme kararı alan yönetim, 2 yıllık bir mukavele hazırlamıştı. Gençlerbirliği mücadelesi sonrasında konuyu Sergen Yalçın’la görüşme planı yapan Siyah-Beyazlı idarecilerin belirlediği kontratın detayları da belli oldu. Beşiktaş’tan yıllık 7 milyon TL kazanan başarılı hocaya, teklif edilecek yeni kontratın 10 milyon TL olacağı öğrenildi.

3 milyon TL’lik maaş zammına ek olarak şampiyonluk halinde 2.5 milyon TL ve Türkiye Kupası’nın alınması durumunda ise 1 milyon TL’lik bonusların da anlaşmaya ekleneceği belirtildi.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 22
  • Serdar samatyali 3 yıl önce Şikayet Et
    Bana varya çalışmak 3bin TL ye aşırı anlamsız gelio llajic 1gunlugu 100bin TL ye gelio biz nasi evlenecez ki imkansiz yaş 32
    Cevapla
  • AJANMİT 3 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim'in maaşı 18 milyon Sergen e laf etmeye sıra gelene kadar
    Cevapla
  • Muammer 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne iş yapıyorsunuz çokmu ileri zekalısınız neyi icat ediyorsunuz.yaptığınız işin topluma ne faydası var yazık çok yazık bu millete şu sanatçı geçinenlerin bir ay konserlerine gitmeyin.maçları önemsemeyin,kasaptan bir ay et almayın parası olanlara diyorum azıcık dar gelirliler için sizde bir ay boykot edin ne oluyo bak bu fiyatlar,kibirli fatihler,sergenler
    Cevapla
  • Oğuzhan Kaya 3 yıl önce Şikayet Et
    10milyon lira bize çok para geliyor ama aslında o kadar yüksek meblağ değil. Dolar olarak hesaplayınca 1.3m dolar falan yapıyor sanırım. Beşiktaş gibi bir takımı yöneten adamdan söz ediyoruz.
    Cevapla
  • Emrah Aktaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Sadece gülüyorum.
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    zenginler zekatini versin yoksa dunyada bir azap, ahirette ise sonsuz elem verici acıklı bir azap var, malları yılan şeklinde boynunda dolanacak yazık 40 ta 1 zekatin var, evin araban buna dahil degil, fakirin hakkini verin zenginler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle