Eski hakem Bünyamin Gezer'den, kırmızı kart yorumu!

Süper Lig'in 23.haftasında oynanan ve 1-1 berabere biten Antalyaspor-Beşiktaş maçının yankıları devam ediyor. Eski hakem Bünyamin Gezer, karşılaşmanın 69.dakikasında ikinci sarı karttan kırmızı kart gören Veysel Sarı'nın pozisyonu hakkında, Veysel itiyor-çekiyor, yumruğu çenesine alttan çarpıyor. O elin oradaki seyri normal değil. Defalarca izledim. Hakemin sarı ve kırmızı kart kararı doğru.” ifadelerini kullandı.

Eski hakem Bünyamin Gezer'den, kırmızı kart yorumu!
Eski hakem Bünyamin Gezer'den, kırmızı kart yorumu!
GİRİŞ 05.02.2021 01:55 GÜNCELLEME 05.02.2021 02:02
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş'ın, deplasmanda Antalyaspor'la 1-1 berabere kaldığı maçta, Veysel Sarı'nın kırmızı kart gördüğü pozisyon çok konuşuldu.

TRTSpor yorumcusu eski hakem Bünyamin Gezer, karşılaşmanın 69.dakikasında Larin'le girdiği ikili mücadele sonrası kırmızı kart gören Veysel Sarı hakkında; “Veysel’in eli doğal pozisyonunda değil. Larin topu kafayla önüne alıp gitmek isterken Veysel itiyor-çekiyor, yumruğu çenesine alttan çarpıyor. O elin oradaki seyri normal değil. Defalarca izledim. Hakemin sarı ve kırmızı kart kararı doğru.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 14
  • Gamer 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunyamin Gezerin hakemligi neydi ki yorumculugu ne olsun, asil bemim merak ettigim bu kafayla Trt 1 de nasil yorum yaptiriyorlar???
    Cevapla
  • Bozok 3 yıl önce Şikayet Et
    Bünyamin gezer kendi hakemlik dönemine bir baksın. Bu yorumcu gecinen zevat yorumları tuttuğu takıma göre yapıyor. Bıraksınlar bu karıstırıcılıgı.
    Cevapla
  • TATAR REMİ 3 yıl önce Şikayet Et
    sallama hoca
    Cevapla
  • Gökhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bakıyorum da bütün renkliler üşümüş buraya peki bende canerin 17. Dakikada ki penaltı ve kırmızıyla oyundan atılacağı pozisyona ne diyecekler yada Gsarayda donkun Demba yı itmesi devam ardından onyekuru un kendini yere bırakıp penaltı alması ve bunlar olurken VAR ın uyuması bunlara ne diyorsunuz Algınızı yiyim sizin
    Cevapla
  • Başak 3 yıl önce Şikayet Et
    Epriyanu nun kafasını siyiran ele yüzüne dirsek atılmış diye tepki vermesinide unutma kardeş dürüst olacaksan hepsini söyleyeceksin
    Cevapla
  • Alia 3 yıl önce Şikayet Et
    Seyretmedim amma umarım,veyselin müthiş sert müdahalesinden sonra de sousa ve rosier nin masum hafiften dirsek teması ve minik basmalarını da güzelce yorumlamıştır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle