Beşiktaş peşindeydi! Antalyaspor kaptı

Transferde Beşiktaş'ın da gündemine gelen Bayern Münih'in genç futbolcusu Mert Yılmaz, Fraport TAV Antalyaspor ile 5 yıllık anlaşmaya vardı.

Beşiktaş peşindeydi! Antalyaspor kaptı
Beşiktaş peşindeydi! Antalyaspor kaptı
GİRİŞ 29.09.2020 12:57 GÜNCELLEME 29.09.2020 12:58
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Milli oyuncu Nazım Sangare'nin Fenerbahçe'ye transferi sonrasında sağ bek mevkii için arayışlarını sürdüren Antalyaspor, Beşiktaş'ın da gündeminde olan 21 yaşındaki Mert Yılmaz'ı kadrosuna kattı.

 

 

Mert Yılmaz, Fraport TAV Antalyaspor ile 5 yıllık anlaşmaya vardı.

YORUMLAR 4
  • Ahmet güngör erk 3 yıl önce Şikayet Et
    Antalyasporu en fazla eleştiren biri olarak şu ana kadar yaptıkları tranferler hepsi bir plana bağlı kısacası 10 numara güzel işleride takdir ederiz İnşallah çok başarılı yıllar ANTALYAMIZIN OLACAK
    Cevapla
  • ayhan01 3 yıl önce Şikayet Et
    besiktas 1 senol hocayi elinde tutamamakla 2 sergen yerine tamer tuna yi tercih etmemekle 3 ahmet nu cebi yi baskan olarak secmekle 4 balotelliyi aldim aliyorum deyip taraftari heyecanlandirip almamakla 5 dogru olarak hicbirsey yapmamakla hata yapti bu oyuncuyu almamak cok da önemli degil
    Cevapla
  • Efendi 3 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru bir tercih, Nuri gibi tecrubeli arkadaşın olur, doğru tercih, Antalyasporu izleyin bu yıl, kolay gol yemez, iddaa ediyorum en az gol yiyen takım olacak, saha oyununu biraz daha geliştirse Avrupa kupalarına bile kalabilir.
    Cevapla
  • s.e. 3 yıl önce Şikayet Et
    bu zamanda beşiktaş a gelsen heba olurdun. en iyisini yaptın. göster antalya da kendini 5 misli fiyatla istediğin takımdasın.
    Cevapla