Beşiktaş iki yabancı transferini bitirdi!

Beşiktaş Yönetimi, İngiliz ekibi Southampton forması giyen 31 yaşındaki stoper Maya Yoshida ile prensip anlaşmasına vardı.

Beşiktaş iki yabancı transferini bitirdi!
Beşiktaş iki yabancı transferini bitirdi!
GİRİŞ 19.07.2020 11:34 GÜNCELLEME 19.07.2020 11:34
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'tan Maya Yoshida sürprizi... Yönetimin Ruiz'in ayrılmasının ardından bonservisi Southampton'da olan ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek Maya Yoshida'nın durumuyla ilgili görüşmeler yaptığı ve tarafların prensip anlaşması yaptığı iddiası ortaya atıldı

SAMPDORİA'YA KİRALANDI

Bu sezon devre arasında İtalyan ekibi Sampdoria'ya kiralanan ve 9 maça çıkan Japon stoper, sezonun ilk yarısında Southampton formasını 11 kez giydi.

GYASİ'DE SONA GELİNDİ

Beşiktaş'ın Edwin Gyasi transferinde de sona geldiği ortaya çıktı. Bonservis bedeli ödenmeyecek olan Gyasi ile 2+1 yıllık sözleşme yapılacağı ve yılda 700 bin Euro ödeneceği ortaya çıktı.

SEZON SONUNDA SERBEST

Japon futbolcu Yoshida sezon sonunda serbest kalacak ve bonservis bedeli ödenmeyecek.

YORUMLAR 4
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    Kumar masasında zengin olan bir tek mekan sahibi Bu işte zengin olanda menejerler her yıl aynı senaryo
    Cevapla
  • BEŞİKTAŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    Katılıyorum misafir sana
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    harika bir transfer. yine birileri zengin olacak. 31 yaşında. az daha büyük alsaydınız. seneye küçük kardeşlerde kullanırdı. sonra da bir yerlere teknik direktör olur. yazık milletin parası böyle çarçur ediliyor. iki yılda bir genç yetenekli oyuncu alınsa idi bu takımlar şimdi avrupada ilk sıralarda idi. ama ceplerini düşünenler yüzünden takımlar iflasın eşiğinde.
    Cevapla
  • BEŞİKTAŞ 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru
    Cevapla