Beşiktaş'a Avrupa piyangosu! F.Bahçe'nin yerine...

Ziraat Türkiye Kupası tamamlanamazsa UEFA ligdeki puanlamaya göre Avrupa'ya takım çağıracak. Bu da Beşiktaş'ın yolunu açarken, Fenerbahçe'yi dışarıda bırakacak.

Beşiktaş'a Avrupa piyangosu! F.Bahçe'nin yerine...
Beşiktaş'a Avrupa piyangosu! F.Bahçe'nin yerine...
GİRİŞ 26.04.2020 14:45 GÜNCELLEME 26.04.2020 16:03
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de futbolun haziran ayının ortasında geri dönmesi ümit ediliyor ve buna göre hazırlıklar yapılıyor. Ancak sağlık kurulunun ve kamu yönetiminin bu konudaki kararı belirleyici olacak.

Hollanda'daki gibi liglerin oynanamaması ve mevcut haliyle tescili durumunda ise bundan Beşiktaş kazançlı çıkacak. Zira bu sezon Avrupa'nın dışında kalma olasılığı büyük olan Kartal, yeniden Avrupa Ligi'ne katılabilecek. Ligler mevcut puan durumuyla tescil edilirse Trabzonspor doğrudan Şampiyonlar Ligi'ne katılırken, Başakşehir ön eleme oynayacak.

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'ne giderken, Sivasspor ve Beşiktaş da ön elemeyle Avrupa'da yer alacak. Kupadan Avrupa'ya katılma ihtimali bulunan Fenerbahçe, Antalya ve Alanyaspor ise bu şansını kaybedecek.

 

 

YORUMLAR 23
  • Ramazan Avsar 3 yıl önce Şikayet Et
    Ligler oynanabilir, haziran temmuz bile olsa haftada iki maç ile ligler sona erdirebilinir.
    Cevapla
  • Ramazan Avsar 3 yıl önce Şikayet Et
    Uefa 'nın kuralına göre, eğer kupayı alan takım ligdeki sıralamaya göre avrupaya gidiyorsa, kupa finali oynayan değil ligdeki bir alt takım avrupaya gidiyormuş. Ozaman kupa kazanmanın anlamı kalmadı ki.
    Cevapla
  • Özkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu federasyon böyle bir hata yapmamalı ya bu seneyi iptal edecek yada playof oynatacak aksi halde haksızlık olur
    Cevapla
  • Doğukan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ligde sıralama önemliyse kupada da sıralama önemlidir Fenerbahçe rakibini eledi diğerleri belli değil o halde Fenerbahçe’ye verilmesi gerekir kupa dolayısıyla Avrupa Kupalarına gitmelidir !!!
    Cevapla
  • faruk 4 yıl önce Şikayet Et
    Alanya ve Antalyaspor ne olacak? Onlarda kupada hala devam ediyorlar.
    Cevapla
  • Özgür 4 yıl önce Şikayet Et
    Son 5 sezonda ülke puanına en fazla katkı yapan bjk ve fener.. Fenerin bu bitik haliyle bile ilk 2 de olması. Sizcede manidar değil mi:)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle