'Galatasaray'dan teşvik primi aldık' açıklamasına Beşiktaş'tan tepki geldi

Teknik Direktör Mesut Bakkal'ın "Galatasaray'dan 2'şer milyon aldık" itirafı sonrası Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran bir paylaşımda bulundu.

'Galatasaray'dan teşvik primi aldık' açıklamasına Beşiktaş'tan tepki geldi
'Galatasaray'dan teşvik primi aldık' açıklamasına Beşiktaş'tan tepki geldi
GİRİŞ 11.03.2020 20:59 GÜNCELLEME 11.03.2020 21:55
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Beşiktaş İkinci Başkanı Adnan Dalgakıran, teknik direktör Mesut Bakkal'ın "Mesut Bir Adamın Hikayesi" adlı kitabında 1986-1987 sezonunda Galatasaray'dan teşvik primi aldıklarını ifade etmesinin ardından bir paylaşımda bulundu.

 

 

Dalgakıran, "Ligde dopingli, teşvik primli pek çok sezonun yaşandığı çok açık. Bunlar ile elde edilen şampiyonluklarla istatistikler tutmanın hiç bir anlamı kalmadı. Hatta artık onlar bir utanç vesikası." dedi.

 

 

"İkişer deste bir milyon aldık. Herkes nemalandı"

Mesut Bakkal, "Mesut Bir Adamın Hikayesi" kitabında "Otele kendimizi attık. Ali İpek geldi. 'Paralar Denizli'de dağıtılacak.' dedi. Biz de stoper Kayış Ahmet'i doldurduk. O çıktı, 'Bu paralar burada dağıtılacak!' dedi. Hemen odaya çıktık. İkişer deste bir milyon aldık. Herkes nemalandı. Kaleci Adnan 18 yaşındaydı. O da aldı. Nihat Hoca hemen aldı kaçtı. İzmir'e kahraman gibi indik. Galatasaray bizi Tenis Kulübü'nde ağırladı. O gün Galatasaray'ın maç yaptığı Antalya'dan gelen futbolcular oldu, mesele Arif Kocabıyık gibi." ifadelerini kullandı.

GALATASARAY BEŞİKTAŞ'IN PUAN KAYBIYLA ŞAMPİYON OLDU

1986-1987 sezonunda Beşiktaş, evinde Denizlispor ile 1-1 berabere kalırken, Galatasaray, deplasmanda Antalyaspor'u 3-1 yenerek son haftaya 1 puan önde girdi. Ve son hafta evinde Eskişehirspor'u da 2-1 yenen Galatasaray, Beşiktaş'ın 1 puan önünde; 54 puana ulaşarak, 14 yıl aradan sonra şampiyon oldu. O gün 90 dakika sahada kalan Mesut Bakkal, bir de sarı kart görmüştü.

YORUMLAR 72
  • BJK 32 4 yıl önce Şikayet Et
    Gs ve fenerin 1980 den sonra tüm şampiyonluğu incelenmeli
    Cevapla
  • Realist 4 yıl önce Şikayet Et
    Teşvik primini normal karşılayan arkadaşlara bazı sorularım var. 1) Teşvik veren kulüp neden kendi maçlarına odaklanmaz da rakibinin maçına odaklanır? 2) Teşvik primi verdiğiniz kulüp ile kendi kulübünüzün takımı ligde 2 kez karşılaşmıyor mu? ^3) Teşvik verdiğiniz kulübün futbolcuları takımınızla yaptığı maçlarda nasıl motive oluyor? Teşvik verdiğiniz kulüp şampiyonluk yarışında rakibiniz olan takım ile karşılaştığında doping maddesi de kullanmışsa teşvik priminin neresi normaldir? 5) Ahlaksız bir eylemin Ceza Kanunu açısından suç olarak tanımlanmamış olması spor hukuku ve spor ahlakı açısından mazur gösterir mi?
    Cevapla
  • Sıfır Bes 4 yıl önce Şikayet Et
    Neyin suç olmadığından bahsediyorlar.. Beşiktaş'ta Galatasaray'ın rakibine teşvik primi verseydi o zaman anlardık.. 8-0 lık A. Gücünü de unutmuş değiliz.. Hep şaibe hep şaibe
    Cevapla
  • Angaralı 4 yıl önce Şikayet Et
    Sonuç olarak bjk yenemedi puan kaybetti neyin ağlaması bu, hadi bu maçta teşvik vardı kalan 33 maçın hepsini mi kazandı sanki
    Cevapla
  • Hacı 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam doping verdiler bize diyor. Önceki haberi okumanızı tavsiye ederim.
    Cevapla
  • katibb 4 yıl önce Şikayet Et
    bu açıklamadan hiç bir şey çıkmaz.. Aziz yıldırımın bol keseden Anadolu kulüplerine dağıttığı paraları ortaya çıkarsınlar. ikinci husus; madem para aldık yedik diyorsa kitap isminde ki "adam" kelimesini de kaldırsın..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle