Adem Ljajic'ten gol sevinci açıklaması!

Ankaragücü maçında attığı golden sonra 'Çok konuşuyorsunuz' hareketi yapıp kulaklarını kapatarak sevinen Adem Ljajic duruma açıklık getirdi.

Adem Ljajic'ten gol sevinci açıklaması!
Adem Ljajic'ten gol sevinci açıklaması!
GİRİŞ 07.03.2020 14:59 GÜNCELLEME 07.03.2020 15:52
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ankaragücü maçında oyuna yedekten giren ve muhteşem bir gol atan Adem Ljajic, yaptığı hareketin taraftara yönelik olmadığını savundu.

 

 

Gol sonrası kulaklarını tıkayıp, elleriyle konuşan insan taklidi yapan Ljajic, maç sonunda kulüp yetkilileriyle yaptığı konuşmada tepkisinin hedefinin medyada kendisini haksızca eleştirenler olduğunu söyledi.

Ljajic, "Ben taraftara 'Konuşulanlara kulak tıkayın' anlamında kulaklarımı kapattım. Televizyonlarda hakkımda konuşulanlara tepki olarak o hareketleri yaptım. Sakatlık ve hastalık yaşadım. Sezonun ilk devresinde oyun sistemi de performansını etkiledi ama elimden gelen mücadeleyi verdim" dedi.

KAYNAK: AJANSSPOR
YORUMLAR 4
  • katibb 4 yıl önce Şikayet Et
    sergen yalçın, milli takıma davet edilmedim diye bir barda oturduğu halde, arkasındaki televizyonda milli mücadele yayınlanırken, sırtını çevirip skor ne imiş diye bakmaya tenezzül etmeyen kişidir. onun takımında bu gibi hareketler normal.. messi falan da değil bu arada.. bu gün vezir eden taraftar yarın rezil eder şutlar geçer.
    Cevapla
  • KANDIRALI 4 yıl önce Şikayet Et
    Apaçık yalan söylüyor resmen taraftara yaptı yaptığı hareket yanlış mı bence doğru iki maçta adam satarız bir maçta kral yaparız türkiyede taraftar profili budur.
    Cevapla
  • Camlica 4 yıl önce Şikayet Et
    En azindan küfür. Etmiyor. Edenler kral. Etmeyenler elestiriliyor. Bunumu istiyorsun
    Cevapla
  • hüseyin abi 4 yıl önce Şikayet Et
    Sergen hoca sistemi ademin üstüne kur caneri takımdan kes kafasına göre takılıyor. diğer oyuncuları oyundan düşürüyor.
    Cevapla