Transferi açıkladı! 'Beşiktaş'a gidiyorum'

Üç sezon Fenerbahçe'de forma giyen ve sözleşmesi sona eren Rus futbolcu Roman Neustadter, Beşiktaş ile anlaşmak üzere olduğunu söyledi.

Transferi açıkladı! 'Beşiktaş'a gidiyorum'
Transferi açıkladı! 'Beşiktaş'a gidiyorum'
GİRİŞ 17.06.2019 12:58 GÜNCELLEME 17.06.2019 12:58
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş için ilginç bir transfer iddiası ortaya çıktı.

3 sezon Fenerbahçe'de oynadıktan sonra sözleşmesi sona eren Rus futbolcu Roman Neustadter'in, büyük ihtimalle Beşiktaş'ta oynayacağını söyleyerek kendisine gelen teklifleri beklemeye aldığı öğrenildi.

Neustadter'in İstanbul'daki yakın çevresine, Abdullah Avcı'nın M.Başakşehir'i çalıştırdığı dönemde kendisiyle çalışmak istediğini ve sezon sonu için anlaştıklarını söyleyerek 'Abdullah Avcı beni Medipol Başakşehir'e istiyordu, hatta kendisiyle her konuda anlaşmıştık. Şimdi Beşiktaş'ın teknik direktörü oldu ve ben de büyük ihtimalle Beşiktaş'a gideceğim. Menajerim bir kaç gün içinde Beşiktaş yönetimi ile görüşüp bu transferi olumlu veya olumsuz kesin sonuca bağlayacak. O yüzden henüz İstanbul'daki evimi bile boşaltmadım. Abdullah Avcı'nın benimle çalışmak istemesi gurur verici. Rusya'dan ve Almanya'dan gelen tüm teklifleri şu an için askıya aldım. Bir kaç güne durumum belli olur' dediği bildirildi.

YORUMLAR 12
  • hh vc 4 yıl önce Şikayet Et
    hahha
    Cevapla
  • Osmanlı_Torunu 4 yıl önce Şikayet Et
    aman abi fenerde oynayamayan oyuncuyu ne yapacaksınız ?
    Cevapla
  • asi kartal 4 yıl önce Şikayet Et
    Bazı fener taraftarları gitsin kurtuluruz demiş adamın zaten sizle bir bağı kalmamış bonservisi yok maaş olarak az bir miktara gelirse olabilir yedek
    Cevapla
  • yorumcu 4 yıl önce Şikayet Et
    aman git nereye gidersen git, gereğin yok
    Cevapla
  • Fenerli 4 yıl önce Şikayet Et
    Hem Beşiktaş'ın döküntüleri Fener mi alacak, bir sefer de Beşiktaş alsın :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle