'Transferimi sosyal medyadan öğrendim!'

Beşiktaş'ın genç kalecisi Utku Yuvakuran, kulübün sosyal medya hesabına kariyeri ve takımla ilgili bir röportaj verdi

'Transferimi sosyal medyadan öğrendim!'
'Transferimi sosyal medyadan öğrendim!'
GİRİŞ 07.01.2019 18:47 GÜNCELLEME 07.01.2019 18:53
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın genç kalecisi Utku Yuvakuran kulübün resmi sosyal medya hesabında bir röportaj verdi. Kamp dönemi, sezonun ikincisi yarısı ve takım hakkındaki görüşlerini aktardı. 

 

 

"Çalışmalarımız iyi başladı, fazladan izinli olanlar vardı onlarda döndü. Zannediyorum ki bugün itibariyle tam kadro olduk. İyi bir devre geçirmek için sezon arasında iyi çalışmanız gerekiyor. İlk geldiğimden bu yana kendimde gelişim görüyorum, 3 sene önce çocuk gibiymişim. Kendime olan özgüvenimin geldiğini hissediyorum. Beylerbeyi'nden oynayarak geldim fakat arada bir lig farkı var ve geldiğim takım Beşiktaş. ilk geldiğim zaman odaklanmam, adaptasyon sürecim uzadı ama şu ana bakarsam kendimi çok iyi hissediyorum."

3 SENE ÖNCE ÇOCUK GİBİYMİŞİM

 

 

"3 Sene önce transfer teklifi geldiğinde çok heyecanlandım çünkü 3. Ligdeydim ve teklifi yapana kulüp Beşiktaş'tı. Transfer teklifini biraz da sosyal medyadan öğrendim bir baktım takipçilerim artmaya başlıyor. Sosyal medyadan gelen destekle özgüvenim arttı."

ÇOCUKLUKTAN BERİ İDOLÜM CASİLLAS

"Eski kaleci profiliyle şimdiki kaleci profili çok farklı önceden gelen geri pası direk uzaklaştırılması istenirken şimdi, oyun kurmamız bekleniyor. Bence ayaklarım iyi fakat geliştirmem gerekiyor örneğin Fabri'nin hem sağ hem de sol ayağı vardı bu da kaleciler için avantaj ve bunu ondan örnek aldım. İdolüm küçüklüğümden beri Casillas. Porto maçında onu izleme fırsatım oldu. Onu görmek beni ayrıca mutlu etti. Şenol Hoca da bir efsane. O da elinden geldiğince benimle ilgilenmeye çalışıyor. Tecrübelerinden faydalanarak yardımcı olmaya çalışıyor. "

TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

"Taraftarlara teşekkür ediyorum onlar benim oynadığım her maçta arkamda durup, hatalı goller yesem de destek oldular. Kaleci olmaya çocukken karar verdim. Babam çocukken nerede oynamak istersin diye sordu ben de 'kaleci' dedim o günden beri kaledeyim ve kalecilik mesleğini çok seviyorum."

TEK KELİMEYLE ANLAT

Fatih Aksoy Özgüven
Dorukhan Toköz Hırs
Güven Yalçın- Golcü
Quaresma-Efsane
Şenol Güneş- Ayrı bir Efsane

YORUMLAR 2
  • Hasan Ali Kaldırım 5 yıl önce Şikayet Et
    idolüm marcelo
    Cevapla
  • Seba 5 yıl önce Şikayet Et
    Yanlız quaresma efsane değil, el freni olması gerekiyordu herhalde.
    Cevapla