27.01.17 Beşiktaş son dakika transfer haberleri

Beşiktaş son dakika transfer haberleri ve tüm gelişmeler bu sayfada sizlerle. Ara transfer sezonunu başarılı bir şekilde bitirmek isteyen Kartal gözü forvet transferlerine çevirdi. İşte 2016 - 2017 sezonu Beşiktaş transferleri

27.01.17 Beşiktaş son dakika transfer haberleri
27.01.17 Beşiktaş son dakika transfer haberleri
GİRİŞ 27.01.2017 15:08 GÜNCELLEME 27.01.2017 15:08

Beşiktaş son dakika transfer haberleri. Beşiktaş'a Hırvat golcü Mandzukic mi geliyor? Porto'tan Beşiktaş'a Aboubakar teklifi. Kartal'da Sobol çalışmaları başladı. Demba Ba Beşiktaş'a geri mi dönüyor? İşte 27 Ocak cuma günü itibariyle Beşiktaş son dakika transfer haberleri 

BEŞİKTAŞ'A YENİ GOLCÜ ADAYI: LACINA TRAORE

Jackson Martinez ile de ilginenen ve daha sonra kapsama alanına Emmanuel Adebayor’u da alan Beşiktaş’ın son gözdesi Lacina Traore oldu.

Olcay Şahan ve özellikle Kerim Frei’ın elden çıkarılmasının ardından yeni transfer yapma konusunda eli rahatlayan Kartal, CSKA Moskova’da forma giyen 27 yaşındaki futbolcu için nabız yoklamaya başladı.

Teknik direktör Şenol Güneş’in pivot forvet konusunda ısrarcı olması nedeniyle 2,03 cm. boyundaki Fildişili oyuncuya yönelen Beşiktaşlı kurmaylar, Demba Ba’nın sağlık raporlarında herhangi bir soruna rastlanması halinde Traore’yi kiralayacak. (Habertürk)

ADEBAYOR SÜRPRİZİ

Transfer çalışmalarına aralıksız devam eden Beşiktaş'ta gözler forvet takviyesine çevrilirken, listesinin üst sıralarına yeni bir isim daha eklendi, Emmanuel Adebayor... Bir süredir görüşmelerin devam ettiği Demba Ba ile prensip anlaşmasına varan siyah-beyazlı yönetime, dünyaca ünlü golcü Emmanuel Adebayor'un da önerildiği ortaya çıktı. Siyah-beyazlıların, 1 Temmuz 2016'dan bu yana bonservisi elinde olan 32 yaşındaki yıldız futbolcunun menajeri ile bir görüşme yaptığı öğrenildi. Adebayor, Afrika Uluslar Kupası'nda ülkesi Togo'nun oynadığı 3 maçta da 90'ar dakika forma şansı buldu. 1.91 boyundaki Togolu santrfor, geçen sezon Crystal Palace formasıyla 15 maçta 1 gol atabilmişti.

Bu arada siyah-beyazlılar, bir süredir yakın temas içerisinde olduğu Demba Ba konusunda beklemeye geçti. Beşiktaş'ın hem kulübüne hem de kendisine kiralama bedeli ödememeyi planladığı Senegalli forvet, Çin'deki kontenjan sorunu nedeniyle gönderilmek üzere. Beşiktaş yönetiminin pazartesi detaylı sağlık kontrolünden geçireceği Demba Ba'ya, raporu 'sağlam' çıkarsa, salı günü 6 aylık kiralık sözleşmeye imza attıracak.

Senegalli oyuncu Demba Ba'nın temmuz ayında yaşadığı kaval ve fibula kemiğindeki kırıklar için yapılan operasyonun detayları ortaya çıktı. Ba'nın ABD'den gelen raporlarında Tibia (kaval) kemiği için son teknoloji titanyumdan yapılan çivilerin kemiğin içine yerleştirildiği belirtildi. Bu çiviler kırıkların birbirine yaklaştırmak için kullanıldığı anlatıldı. Uzmanlar bu kırığın kaynaması için 4-6 ayın yeterli olduğunu belirtirken, sahalara dönüş için en az 2 ay ekstra zamana ihtiyaç olduğu bilgisini verdiler..

BEŞİKTAŞ ERSAN'I BORSAYA BİLDİRDİ

Beşiktaş, Çin'in Hebei China Fortune ekibinde forma giyen eski futbolcusu Ersan Adem Gülüm'ü kiralamak için görüşmelere başlandığını duyurdu.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den Kamuyu Aydınlatma Platformuna yapılan açıklamada, "Ersan Adem Gülüm'ün geçici transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır." denildi.

Stoper mevkisinde görev yapan 29 yaşındaki Ersan Adem Gülüm, Çin Süper Lig'inde bir sezonda 24 maçta sahaya çıktı.

Ersan Adem Gülüm, daha önce Beşiktaş'ta 5,5 sezon forma giydi

Siyah-beyazlı kulübün, 2010-2011 sezonu öncesi Adanaspor'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı futbolcunun, bir sezon sonra 2 milyon avro karşılığında bonservisi alındı. Ersan Adem Gülüm, 5,5 sezonda Beşiktaş'ta 94'ü Süper Lig, 13'ü Türkiye Kupası, 19'u da Avrupa kupalarında olmak üzere toplamda 126 resmi maçta oynadı.

TOLGAY ARSLAN'DAN TRANSFER AÇIKLAMASI

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Alanyaspor'u 4-1 yendi. Mücadele sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tolgay Arslan hem maçın kısa bir değerlendirmesini yaptı hem de hakkında çıkan transfer iddialarına cevap verdi.

"Tabi ki kazanmak çok önemliydi. Farklı kazanmak da, takıma moral getirdi. Maça iyi başladık. Sonra kendi kendimize gol attık neredeyse. Hak ettiğimiz 3 puanla dönüyoruz buradan."

"Hiçbir şey hissetmedim. Ddaha önce de sonradan oyuna girdiğim maçlar oldu. Takıma çok çok yardımcı olmak istiyorum. Bende saha içinde heyecan yok. Çıkar topumu oynarım."

"Trabzon'u ben de duydum. Başka da takımlar var. Bir haftayı bekliyorum. Kesin kalacak mıyım gidecek miyim konusunu kimseyle konuşmadım. Gitme niyetim yok. Burada çok mutluyum. Ancak eğer benim ve kulübüm için iyi bir teklif gelirse, kulüp de gidebilirsin derse masaya otururuz. Veya kulüp derse gel masaya oturalım sözleşme yenileyelim, yine konuşuruz. Dediğim gibi Beşiktaş'ın topçusuyum."

Tolgay Arslan bu sezon Beşiktaş formasıyla toplamda 24 resmi maçta görev alırken, 2 asist yaptı. Bu sezon siyah beyazlı formayla golü bulunmayan Tolgay, Spor Toto Süper Lig'de ise yine toplamda 16 müsabakada forma giydi.

BEŞİKTAŞ'A HIRVAT GOLCÜ

Transfer çalışmalarında artık sona doğru yaklaşan ve kiralama seçeneğiyle kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş Yönetimi, bir kaç gün içerisinde tercihlerindeki son kararı verecek. 
 
Bugüne kadar Mandzukic, Martinez, Eder, Ulloa ve Torres gibi tecrübeli golcüleri gündemine alan yönetimin, Hırvat golcüde sona yaklaştığı öğrenildi.Siyah - beyazlı yönetimin, Mitrovic’in menajeriyle kurduğu iyi ilişkileri, devam ettirme niyetinde olduğu bildirildi. Bir süredir Mandzukic’i kiralamayı çok isteyen Beşiktaş’ın, Martinez’in raporlarını beklerken, Hırvat golcüyü kiralamayı da zorladığı ortaya çıktı. 

Beşiktaş’ın sol beki Adriano’nun, Juventus’un gündemine gelmesini de fırsat bilen siyah-beyazlı yönetim, Mandzukic’i kiralayamaması durumunda diğer alternatiflere bakacak.Kartal’ın ikinci sırasında, bonservisi Shakhtar Donetsk’te bulunan Ukraynalı Pylyp Budkivsky’nin bulunduğu dile getirildi.

Öte yandan Beşiktaş’a geri gelmeyi çok isteyen Demba Ba’nın sağlık raporlarını yakından inceleyen Beşiktaş Yönetimi, Senegalli oyuncunun geri dönüşüne sıcak bakmıyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in, maç eksiği olmayan bir forvet istemesi nedeniyle siyah - beyazlı yönetim, eski futbolcusunu gündem dışı bıraktı. (Skorer)

ABOUBAKAR GİDİYOR MU?

Portekiz Premier Lig’inde lider Benfica’nın 1 puan gerisinde şampiyonluk yarışı veren Porto, sezon başında Beşiktaş’a kiraladığı Aboubakar’ı yeniden kadroya katmak için çalışmalara başladı.

Teknik direktör Şenol Güneş’in forvet oyuncu ısrarı, henüz sonuçlanmadı. Porto yönetiminin, Beşiktaşlı yöneticilerle görüşerek, 1.91 boyundaki Laurent Depoitre ile Aboubakar’ın takas edilmesi konusunda teklif sunduğu öğrenildi. 28 yaşındaki oyuncu, bu sezon 6 lig mücadelesinde 1 gol atabildi. Aboubakar ise 14 lig maçında 3 gol atma başarısına ulaştı. (Fanatik)

Ara transferde kadrosunu Ryan Babel ve Matej Mitrovic ile güçlendiren Beşiktaş, üçüncü transferini Eduard Sobol ile gerçekleştirmek üzere... Siyah-beyazlı takım, Zorya Luhansk'ta kiralık olarak forma giyen ve bonservisi Shakhtar Donetsk'te olan 21 yaşındaki sol bek ile kiralık olarak anlaşmaya vardı. Ukraynalı oyuncunun 1-2 gün içerisinde İstanbul'a geleceği bildirildi.

SOBOL İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI!

Transferin maliyeti de belli oldu. Beşiktaş'ın bu transfer için Sobol'un bonservisine sahip Shakhtar Donetsk'e 150 bin euro kiralama bedeli ödeyeceği, sezon sonuna kadar kiralayacağı Eduard Sobol'a ise 500 bin euro garanti ücret verileceği ifade edildi.

Ersan Gülüm'den haber bekleyen Beşiktaş'ın tecrübeli stoper olmazsa Sobol'u KAP'a bildireceği bildirildi. Sobol daha önce, "Beşiktaş'a gitmek, neden olmasın? Avrupa'da oynamak isterim. Türkiye'de maçlarda hoş bir atmosfer var ve tribünler genellikle dolu oluyor. Biz de orada oynadık ve maçlar güzel geçti" diye konuşmuştu.

Eduard Sobol sezon başında kiralandığı Zorya Luhansk'da 18 maçta forma giyerken, gol ve asist üretemedi. UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon Fenerbahçe'ye karşı da görev yapan futbolcu, profesyonel kariyerinde 83 maça çıkıp, 3 gol attı. 3 kez Ukrayna Milli Takımı'nda yer alan genç sol bek, orta sahanın solunda da görev yapabiliyor. (Fotomaç)

DEMBA BA'DAN İDMANLI MESAJ

Beşiktaş'a dönmek isteyen Demba Ba, sosyal medya hesabından antrenmanda yaptığı çalışmaların videosunu paylaşarak, "Sakatlığım geçti" mesajı yolladı. Senegalli forvetin mesajının altına, "bigblackkartal" etiketini kullanması dikkat çekti. Ba için son kararı Şenol Güneş verecek.