Türkiye maçı öncesi Paraguay'da kadroya neşter! 11'de büyük değişim

2026 Dünya Kupası'na 4-1'lik ABD mağlubiyetiyle başlayan Paraguay'da Türkiye ile oynayacakları maç öncesi çarpıcı bir karar alındığı öne sürüldü.

GİRİŞ 17.06.2026 13:40 GÜNCELLEME 17.06.2026 14:34
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

4-1'lik ağır ABD mağlubiyetiyle 2026 Dünya Kupası'na başlayan Paraguay, 20 Haziran Cumartesi saat 06.00'da Türkiye ile karşı karşıya gelecek. 

A Milli Takım'a karşı oynayacakları maçta galip gelmek isteyen Paraguay'ın sahaya çıkacak 11'i şaşkınlığa uğratabilir.

Turnuvaya erken veda etmemek adına Türkiye karşısında mutlaka puan alma zorunluluğu, teknik direktör Gustavo Alfaro'nun planlarını doğrudan etkiledi.



İLK 11'DEN 6-7 OYUNCU DEĞİŞEBİLİR

Deneyimli teknik adamın ilk 11'de 6-7 futbolcu birden değiştirebileceği ifade edildi.

AS'ta yer alan haberde Alfaro'nun Türkiye karşılaşması öncesinde farklı alternatifler üzerinde çalıştığı belirtildi.

Paraguay'da Türkiye maçında sağ bekte Juan Cáceres'in yerine Gustavo Velázquez'in, sol bekte ise Junior Alonso'nun yerine Alexandro Maidana'nın forma giymesi bekleniyor.

Kalede de bir değişiklik ihtimali bulunuyor ancak bu olasılık daha düşük görünüyor; Gastón Olveira'nın Orlando Gill'in yerine geçebileceği belirtiliyor.

Orta sahada ise Alfaro'nun vazgeçilmez isimlerinden Damián Bobadilla'nın kulübeye çekilmesi gündemde. ABD karşısında etkisiz kalan oyuncunun yerine Matías Galarza'nın ilk 11'de başlama olasılığı bulunuyor. 

Ayrıca Güney Amerika ülkesinde Mauricio'nun da Diego Gómez'in yerine forma giyme ihtimali artarken hücum hattında da Alfaro'nun 11'de sahaya çıkabileceği ifade ediliyor.

Deneyimli teknik adamın Antonio Sanabria'yı yedek bırakıp Isidro Pitta'ya forma şansı vermesi bekleniyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Türkiyem 3 hafta önce Şikayet Et
    Kazanmanın falan formülü yok. İlk 5 dakika içinde şansa bala bir gol bulursak belki berabere bitirebiliriz zira ne oyunumuz, ne planımız, ne ileri uç ne de defansımız var. Yedek kadromuzda yok! 2002 ile kıyaslamayın arada everest dağı kadar fark var o takımla! Üzgünüm ama benim umudum yok maalesef. Maçı da izlemeyeceğim muhtemelen zira şekerim yükseliyor.
    Cevapla
  • Maceras 3 hafta önce Şikayet Et
    Kerem yerine Can uzun ile başlayıp Kenan'ı kanat alırsak ilk 20 dakikada 2 gol atarız.
    Cevapla
  • malatya balabanlı 3 hafta önce Şikayet Et
    Bizim ne oynafığımız belli değil , ne bir sistem ne bir ekol yok . Disiplin yok . Ferdi beceriler , o da olursa ortaya çıkıyor . Şu maçı biz jazanırız diyemiyorum . Defansımız çok ağır çok yavaş çağdışı futbol oynuyoruz . Fransa senegal maçını izledim dağlar kadar fark var aramızda . Gerçekçi olalım hayalci olmayalım .
    Cevapla
  • Viyana 3 hafta önce Şikayet Et
    2002 de ilk maçında mağlup olduk, sonra 3.lük geldi. biraz inanç ve destek lazım
    Cevapla
  • MARS 3 hafta önce Şikayet Et
    panik yok ,4 puan yeter
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle