Beşiktaş'tan futbolculara: Güvence altındasınız

Hem mevcut hem de transferi planlanan yabancılar, son terör saldırısı sebebiyle hayli tedirgin oldu.

Beşiktaş'tan futbolculara: Güvence altındasınız
Beşiktaş'tan futbolculara: Güvence altındasınız
GİRİŞ 04.07.2016 12:03 GÜNCELLEME 04.07.2016 12:03

Birçok takımda olduğu gibi Beşiktaş’ta da hem mevcut hem de transferi planlanan yabancılar, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yaşanan terör saldırısından bir hayli olumsuz etkilendi.

Yıldız oyuncular bu olayı gerekçe gösterip, İstanbul’a dönüp dönüp dönmeme konusundaki çekincelerini yönetime bildirirken Siyah-Beyazlı yönetim devreye girdi.

Durumu ve gelişmeleri merak eden oyuncularla Beşiktaşlı idareciler temas kurdu ve “Bu tip olaylar sadece Türkiye’de değil, dünyanın her yerinde yaşanabiliyor. Ülkemizde tekrar yaşanmaması için devlet her türlü tedbiri almış durumda. Merak etmeyin sizler ve aileleriniz güvence altındasınız” mesajlarını iletti.

Çebi: Camiamız rahat olsun

Konuyla ilgili bir açıklama yapan ve Siyah-Beyazlı tarftarların yüreğine su serpen Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, “Camiamız rahat olsun, durumu kontrol ve idare ediyoruz. Kadroyu koruyup takviye düşünüyoruz. Ama transfer süreci, her saat yeni talep, gelişme yaşanabiliyor. Bunlar doğal. Beklemiyoruz ama ayrılık olması halinde anında yerlerine doldururuz. Yeni sezona içeride ve dışarıda başarılı olabilecek bir kadro ile girmeyi hedefliyoruz. Başkan, yönetim, teknik ekip sadece buna odaklandık” sözlerini sarfetti.