Beşiktaş'tan iki stopere 12 milyon Euro!

Kamil Glik ve Martin Skrtel’i isteyen Beşiktaş iki oyuncu için tekliflerini yaptı.

GİRİŞ 07.06.2016 10:55 GÜNCELLEME 07.06.2016 10:55

Son şampiyon Beşiktaş, mevcut kadroya iyi takviyeler yapmak için çalışmalarını sürdürüyor... Özellikle savunma hattını daha iyi bir hale getirmek isteyen ve Şampiyonlar Ligi’nin ağırlığını kaldırabilecek futbolcuları kadroya katmayı planlayan Siyah- Beyalılar’da gündemdeki iki stoper için resmen transfer teklifi yapıldı. Torino’nun başarılı savunmacısı Kamil Glik ve Liverpool’un tecrübeli stoperi Martin Skrtel’i çok isteyen Kartal, iki oyuncunun bonservisi için tam 12 milyon Euro’yu gözden çıkardı. 

TORİNO 8 MİLYON EURO İSTİYOR

İlk olarak Torino yetkilileri ile masaya oturan Beşiktaşlı kurmaylar, Kamil Glik için 5 milyon Euro’luk teklifte bulundu. İtalyanlar’ın 8 milyon Euro’da diretmesi üzerine beklemeye geçen Siyah-Beyazlılar, tecrübeli oyuncuya da yıllık 2 milyon 750 bin Euro’dan 3 yıllık teklifte bulundu. 28 yaşındaki Polonyalı oyuncu ile anlaşan Beşiktaş’ın, Torino’nun 5 milyon Euro’luk teklifi kabul etmesini bekliyor...

SKRTEL SICAK BAKIYOR 

Skrtel konusunda da kesenin ağzını iyice açan Beşiktaş yönetimi, Liverpool’a 7 milyon Euro teklif etti. İngilizler ise bu teklifi cazip bulsa da son kararı vermek için süre istedi. 31 yaşındaki Slovak savunmacıya ise 3,5 milyon Euro garanti ücret önerildi. Liverpool’dan 5 milyon Euro kazanan ancak yüksek vergiler nedeniyle eline Beşiktaş’ın teklif ettiğinden daha az bir para geçen Skrtel’in, Siyah-Beyazlılar’a sıcak baktığı kaydedildi.

MARCELO PAZARLIKLARI SÜRÜYOR

Beşiktaş, geçtiğimiz sezonun devre arasında Hannover’den kiraladığı Marcelo Guedes’in bonservisini almak için girişimlerini sürdürüyor. Siyah- Beyazlılar’ın, Alman kulübünün yetkilileri ile pazarlık halinde olduğu ve cüzi bir rakama transferi bitirmeye çalıştıkları kaydedildi.