Frei patladı: 5 dakikalık oyuncu muyum ben?

Beşiktaş’ta forma şansı bulamadığı için hocası Şenol Güneş ile sorun yaşayan Kerim Frei, sezon sonu takımdan ayrılmayı kafasına koydu.

Frei patladı: 5 dakikalık oyuncu muyum ben?
Frei patladı: 5 dakikalık oyuncu muyum ben?
GİRİŞ 05.03.2016 10:45 GÜNCELLEME 05.03.2016 11:28
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe derbisinin yaralarının sarılmaya çalışıldığı Beşiktaş'ta Kerim Frei'in Başkan Fikret Orman’la görüşmek için randevu istediği bildirildi.

Haftalarca forma giymeyip, Gençlerbirliği maçında son 5 dakikada oyuna alınınca, “5 dakikalık oyuncu muyum ben?” diyerek isyan eden Kerim, Şenol Güneş tarafından derbide kadro dışı bırakılmıştı. Kerim devre arasında Fikret Orman tarafından kalması konusunda ikna edilmişti.

Güneş görüştüğü Kerim’e kendisine daha fazla forma şansı verme sözü vermişti. Fakat genç futbolcu geçen sürede formadan daha çok uzaklaşmaya başladı. Bu da genç oyuncuyu iyiden iyiye sıkıntıya sokmayı başladı. Kerim’e Orman’ın henüz randevu vermediği ama Kerim’in bu görüşme gerçekleştiğinde Başkan’dan sezon sonu için takımdan ayrılmak için izin isteyeceği iddia edildi. Ayrılmayı kafasına koyan Kerim, menajerini İstanbul’a çağırdı ve teklifleri değerlendirmeye başladı.

KAYNAK: AÇIK MERT KORKUSUZ
YORUMLAR 6
  • t.bayram 8 yıl önce Şikayet Et
    Olcay şahana tahammül edip bu adamı oynatmayan hocanın teknik adamlığından ve zekasından şüphe ederim...
    Cevapla
  • can 8 yıl önce Şikayet Et
    adam çok kısa süre oynamasına rağmen 3 gol 1 asist yaptı şenol bence takmış biraz kerime öyle gözüküyor haksızlık etme şenol hoca oynat çocuğu taraftar oynatmanı istiyor
    Cevapla
  • ismail66 8 yıl önce Şikayet Et
    Kerimi oynatmayan bu senol güneş yarin besiktasi sampionluktan edecek futbol anlayisi senol hocanin gol yeme belki birtane atarsin böyle futbol olma hemde BJK nin bu kadrosuyla
    Cevapla
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    hızlı olması dışında hiç bir artısı yok. bal yapmayan arı misali
    Cevapla
  • camcı 8 yıl önce Şikayet Et
    kerim bursaya gelsin bizde banko oynar bize kerim gibi hızlı adam lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle