Beşiktaş'ta 2. skandal paylaşım! Kovuldu

Beşiktaş Kulübü tarafından yaptırılan Vodafone Arena'nın inşaatında çalışan bir işçi, inşaat süreciyle dalga geçince işine son verildi.

Beşiktaş'ta 2. skandal paylaşım! Kovuldu
Beşiktaş'ta 2. skandal paylaşım! Kovuldu
GİRİŞ 20.02.2016 15:06 GÜNCELLEME 20.02.2016 19:30
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın koltuklarını yapan firmada çalışan Miray Çınar adlı personelin, inşaat sahasından çektirdiği fotoğrafın yanına "Statları yetişmiyor, beter olsunlar" diye yazdığı için kovulmasının üzerinden sadece 15 gün geçmişken, benzer bir vaka daha yaşandı.

"HİÇBİR ŞEY ENGEL DEĞİL İÇİMİZDEKİ ÇALIŞMA ŞEVKİNE"

Stat inşaatında çalışan Serkan Yıldız, Facebook hesabına, "Ne yağmur, ne çamur, ne soğuk, hiçbir şey engel değil içimizdeki çalışma şevkine. Sen yürü şanlı Fenerbahçe'm bu stad bu sene de zaten bitmez" diye yazdı ve yanına da 'gülücük' işareti yaptı.

İŞTE O PAYLAŞIM

Serkan Yıldız'ın bu paylaşımı sosyal medyada günün konusu oldu. Çok sayıda Beşiktaş taraftarı Yıldız'a olan tepkilerini dile getirirken, Beşiktaş Kulübü İletişim Sorumlusu Rıdvan Akar'a 'gereğinin yapılması için' yüzlerce mesaj atıldı.

Akar bugün saat 14.03'te bir tweet atarak Serkan Yıldız'ın görevine son verildiğini duyurdu.

YORUMLAR 47
  • Erhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir işçi işyerinin kanunlarına riayet etmek zorunda niye mi? çünkü patronu o işi vadesinde bitiremezse iş mevcut firmadan alınır başka firmaya verilir bu yüzden de alması gereken alacağını da alamayacağı için mağdur yine kendisi olacak.
    Cevapla
  • vale 8 yıl önce Şikayet Et
    ya kardeşim bu serkan adam olmazzzz bizim orayıda karıştırdı böyle nereye gitse aynı o operatör felan değil arabayı zor kullanıyo
    Cevapla
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    Adam hem zor şartlarda yılmadan çalıştığını belrtmiş aynı zamanda satadın bitme durumu ile ilgili fikrini belirtmiş Beşiktaş başkanına göre bu stad yıllar önce bitmişti Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar
    Cevapla
  • fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi yapmış bjk ekmek yediğin yere ihanet etmiyecen
    Cevapla
  • bizimki 8 yıl önce Şikayet Et
    keşke vatan hainleri de bir mesajla vatandaşlıktan atılabilse.. ah ahh..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle