Beşiktaş'tan taraftarı kızdıracak transfer kararı!

Demba Ba ve Atınç Nukan’ı vererek kulüp kasasına 18 milyon euro para girişi sağlayan Beşiktaş, yeni transferler için şimdiden harekete geçti

Beşiktaş'tan taraftarı kızdıracak transfer kararı!
Beşiktaş'tan taraftarı kızdıracak transfer kararı!
GİRİŞ 12.09.2015 11:19 GÜNCELLEME 12.09.2015 11:19
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Siyah - beyazlı yönetimin, şimdiden Avrupa’nın bazı büyük kulüpleriyle temasa geçerek, transferde, kadrolarındaki yetenekler için öncelik sözü aldıkları ortaya çıktı.

TÖRE, FREİ, OĞUZHAN, OLCAY VE CENK SATILABİLİR

Geçen sezon dünyanın çeşitli liglerinden scoutları Türkiye’ye getirterek onları ağırlayan Beşiktaş Yönetimi, yine aynı sistemi uygulayarak kulübe en az 30 milyon euro bonservis geliri kazandırmanın hesaplarını yapıyor. Manchester United, Chelsea, Valencia, Atletico Madrid, Inter, Milan gibi Avrupa kulüplerinin yanı sıra Çin ve Katar takımlarıyla da temas halinde olan siyah-beyazlı kulüp, Gökhan Töre, Kerim Frei, Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun ve Olcay Şahan gibi isimleri, uluslararası transfer piyasasına sunacak.

GÖRÜCÜ GELECEK

Dünya çapındaki kulüplerle şimdiden görüşerek kadrodaki yetenekleri görücüye çıkarmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, alt yapıdaki genç yetenekleri de büyük kulüplerin scoutlarına izletecek.

Siyah-beyazlı kulüp, bir kaç maç oynamasına rağmen 5 milyon euro gibi bir bedelle Almanya’ya giden Atınç Nukan gibi, alt yapıdan bazı gençleri, şimdiden transferin gözdesi haline getirmeye çalışacak. Cenk Tosun bu sezon 4 gol atarak Beşiktaş’a en çok katkı sağlayan isimlerin başında geldi.

YORUMLAR 6
  • Musa 8 yıl önce Şikayet Et
    Bence yanlış bir karar .onlar olmadan maç kazanamayız
    Cevapla
  • KARAHANLI 8 yıl önce Şikayet Et
    fernandese lokomotiv moskova 14 milyon euro verdi yönetim satmadı bedavaya gitti aynı şekilde machester united quresma ya 25 milyon vermedi oda bedavaya gitti hangisine iyi fiyat veriyosa gitmeli
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş'tan Samet Aybaba ya yanıt haberini oku
    Cevapla
  • Yılmaz 8 yıl önce Şikayet Et
    Kızılacak bir şey yok Beşiktaş'ın menfaatleri doğrultusundaysa satılır da alınır da Beşiktaş kimsenin tapulu malı değildir.
    Cevapla
  • Serkan 8 yıl önce Şikayet Et
    niye kızayım kardeşim neden algı yaratıyorsunuz. nasıl bitecek bu borç nasıl para kazanacağız
    Cevapla
  • ali osman 8 yıl önce Şikayet Et
    tek mantıklı olcay olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle