Slaven Bilic: Tur şansımız yüzde...

Slaven Bilic, Club Brugge ile oynayacakları mücadele öncesinde basın toplantısı düzenledi.

GİRİŞ 11.03.2015 19:26 GÜNCELLEME 11.03.2015 19:28

Beşiktaş'ta oyunculardan Serdar Kurtuluş ve teknik direktör Slaven Bilic, Club Brugge ile oynayacakları mücadele öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Karşımızda iyi bir takım var. Buraya gelmeden önce otelde ilk analiz toplantımızı yaptık. Rakibin yakın zamanda oynadığı lig ve Avrupa maçlarını izledik.  Ligde liderler ve ülke kupalarında final oynayacaklar. Avrupa’da karşımıza gelene kadar maç kaybetmediler. Oyun disiplini olan sağlam bir ekipler. Deneyimli ve enerjik oyuncuları var. Bu aşamada artık kolay bir takım yok. Turu geçen taraf büyük ihtimal İstanbul’da belli olacak.
 
“Club Brugge’nin antrenörü futbolculuk döneminde bir kaleciydi. Kendisiyle birlikte oynama şansım olmadı ama çok iyi bir kaleci olduğunu biliyorum. Kendisiyle birbirimize benzeyen yanlarımız var. Belçika’da çok iyi bir iş çıkarıyor. Kendisini takdir ediyorum. İyi bir takım yaratmış. Kendisine yolunda başarılar diliyorum.”
 
Bu sezon önemli performanslar ortaya koyduğumuz maçlar oynadık. Büyük ekiplere karşı oynadığımız oyunlar özgüvenimizi yükseltti. Liverpool’u eledik kim gelirse eleriz dersek büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalırız. Liverpool’a oynadığımız oyunu oynarsak büyük bir şansımız var. Brugge kağıt üzerinde bir Liverpool ya da Arsenal değil. Şanslar eşit. Belçika ve Türkiye ligleri birbirine benziyor. Yarınki maç için sabırsızlanıyorum. Bizim de rakibin de kullanamayacağı oyuncuları var.”