Jasikevicius, farklı galibiyete rağmen temkinli

THY Avrupa Ligi'nin 29. haftasında Valencia Basket'i sahasında 118-88 yenen Fenerbahçe Beko'da Sarunas Jasikevicius, maç sonunda yaptığı açıklamada "Ayaklarımızın yere basması lazım" dedi.

Jasikevicius, farklı galibiyete rağmen temkinli
Jasikevicius, farklı galibiyete rağmen temkinli
GİRİŞ 15.03.2024 00:51 GÜNCELLEME 15.03.2024 00:51

THY Avrupa Ligi'nin 29. haftasında Valencia Basket'i sahasında 118-88 mağlup eden Fenerbahçe Beko'da başantrenör Sarunas Jasikevicius, karşılaşmanın ardından Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Takımı ve taraftarı tebrik ederek sözlerine başlayan Jasikevicius, "Takım adına güzel bir akşamdı. İlk yarıda geçiş oyunlarını durdurmayı hedefledik ama bu konuda iyi değildik. Fakat hücumda çok sağlam durduk. Şutörlerimiz çok yaratıcı atışlar yaptılar. Buna devam etmek çok önemli. Ayaklarımızın yere basması lazım. Bizi bu aşamaya getiren şeyin günlük çalışma olduğunu unutmamak gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.

Litvanyalı başantrenör, kırdıkları rekorlarla ilgili ise şu ifadeleri kaydetti:

 "Hücumda rekorlar kırıyorsak performansımız inanılmaz demektir. Çok mutluyuz. İsabetli atışlarımız çok iyi ama önemli olan takım olmak ve bu şekilde yolumuza devam etmek."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.