Ergin Ataman, Panathinaikos'un yeni Obradovic'i olmak istiyor

Anadolu Efes'in Başantrenörü Ergin Ataman, hakkında çıkan Panathinaikos iddiaları hakkında konuştu. Ataman, ''Eğer gelirsem Panathinaikos'un yeni Obradovic'i olmak istiyorum'' dedi.

Ergin Ataman, Panathinaikos'un yeni Obradovic'i olmak istiyor
Ergin Ataman, Panathinaikos'un yeni Obradovic'i olmak istiyor
GİRİŞ 19.04.2023 15:01 GÜNCELLEME 19.04.2023 15:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sezon sonu Anadolu Efes'le sözleşmesi sona erecek olan Ergin Ataman, geleceğine yönelik Yunan basınına açıklamalarda bulundu.

Live Sport'a konuşan Başarılı koç, ''Eğer Panathiakos'a gidersem oranın yeni Obradovic'i olmak istiyorum'' dedi.

Ataman, konuşmasının devamında; ''Görüşmelerin olduğu doğru, şu anda söyleyebileceğim tek şey konuyla ilgili iyi hislerimin olduğu. Anadolu Efes'ten ayrılırsam, Panathiakos ilk tercihim olacak'' ifadelerini kullandı.

Euroleague'de son iki sezonu şampiyon olarak tamamlayan Anadolu Efes, bu sezon büyük favoriler arasında gösterildiği turnuvada play-off'lara kalamadı ve taraftarlarına hayal kırıklığı yaşattı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Uğur 1 yıl önce Şikayet Et
    Gergin Ataman seni hiç sevmem ama şunu unutma sen bir Türksün en ufak hatanda yunanlar sana saldırır ama Obradovic Müslüman düşmanı Sırplardan. İstediğin kadar başarılı ol onlar için Obradovic olamazsın.
    Cevapla