Fenerbahçe'den Ergin Ataman'a gönderme!

ING Basketbol Süper Ligi play off finalinde şampiyon olan Fenerbahçe Beko'dan maç sonu kutlama paylaşımı geldi.

Fenerbahçe'den Ergin Ataman'a gönderme!
Fenerbahçe'den Ergin Ataman'a gönderme!
GİRİŞ 13.06.2022 23:49 GÜNCELLEME 13.06.2022 23:49
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Beko, ING Basketbol Süper Ligi Play-Off Final Serisi 4'üncü maçında Anadolu Efes'i deplasmanda 92-80 mağlup ederek seride durumu 3-1'e getirdi ve şampiyon oldu.

Sarı-Lacivertli ekip mücadelenin ardından Anadolu Efes başantrenörü Ergin Ataman'ın bir önceki karşılaşma sonunda söylediği sözlere sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile göndermede bulundu.

Sosyal medya hesabından kupayı kaldırdığı anları paylaşan Sarı-Lacivertli ekip, "Kupayı Ataşehirlrşdlslkskskks" ifadelerine yer verdi.

Neler yaşanmıştı?

Serinin 3. maçında Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu 103-92 mağlup etmiş ve başantrenör Ergin Ataman, mücadelenin ardından kalan maçları kazanacaklarını ve Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda kupayı kazanacaklarını şu sözlerle dile getirmişti:

"Biz yine şampiyon olacağız' diye söyledim ben. Şimdi onlar düşünsünler. Çünkü pazartesi de kazanıp Ülker Arena'ya bir kez daha o kupayı kaldırmaya gideceğiz"

Fenerbahçe'nin paylaşımı şu şekilde:

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 23
  • Fahran 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz düşündük ve o sözlerini sana yedirdik, seni ve sana destek olmaya gelen 6 saraylıları ve hamsileri Sinan Erdem'e gömen FENERBAHÇELİ oyunculara helan olsun.
    Cevapla
  • Doktor 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağlak ergin son dakikada yaptığı ağlak hareket ile tarih yazdı. Gel de kupayı al fenerin sahasında.
    Cevapla
  • Abdullah 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerlilere Ergin Ataman de ... Başka birşey deme.. Meydanı boş bırakmadı ya.. Maçtan sonra da efendi gibi tebrik etmiş..daha ne olsun... Adam gibi adam ERGİN ATAMAN...
    Cevapla
  • MATRAX 1 yıl önce Şikayet Et
    "EFENDİ GİBİ" , efendi görmesek yiycez. Zaten memlekette bu kadar Efes taraftarı mı var? GESE, BJK ve TESE ezikleri doluşmuşlar acaba ekmek çıkar mı diye))) Fenerbahçe tokadının tadını beğendiniz mi?
    Cevapla
  • Duman 1 yıl önce Şikayet Et
    Gergin Atamanın turşu suratından illallah geldi..bir insan bu kadar mı meymenetsiz olur ya.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    5 vakit namaz kilip efesi destekleyenler bile vardi helal olsun...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle