Ergin Ataman’dan flaş sözler: Şimdi Fenerbahçe düşünsün

Fenerbahçe'yi 103-92 yenen Anadolu Efes'te başantrenör Ergin Ataman, "Biz şampiyon alacağız. Şimdi onlar düşünsün. ülker Arena'ya kupayı bir kez daha kaldırmaya gideceğiz" dedi.

Ergin Ataman’dan flaş sözler: Şimdi Fenerbahçe düşünsün
Ergin Ataman’dan flaş sözler: Şimdi Fenerbahçe düşünsün
GİRİŞ 11.06.2022 21:57 GÜNCELLEME 11.06.2022 21:57
Bu Habere 111 Yorum Yapılmış

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Beko'yu 103-92 yenip seriyi 2-1 getirdikleri maç sonrası yayıncı TRT Spor'a konuştu.

Ergin Ataman şampiyon olacaklarını yinelerken, "Bugün daha iyi oynadık. Kendi oyunumuzu oynadık. Rakibin Fenerbahçe Arena'daki agresif savunması yoktu. 102 sayı attık. 2-1. Söyledim, biz yine şampiyon olacağız. Şimdi onlar düşünsünler. Pazartesi kazanıp Ülker Arena'ya kupayı bir kez daha kaldırmaya gideceğiz" dedi.

Taraftarlarını öven Ergin ataman, "Saha avantajını nasıl Fenerbahçe kullandıysa biz de gayet centilmence, gayet sportmence kimseyle alay etmeden, kimseye hakaret etmeden, gayet güzel bir şekilde saha avantajını kullandılar. Tüm taraftarımızı kucaklıyorum. Allah herkese böyle taraftar nasip etsin" ifadelerini kullandı.

 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 111
  • Efe 1 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalamışsın ergin fener niye düşünecek ki. Altta olan sensin fener 1 maç daha alsa şampiyon ama senin 2 maç alman lazım a benim ezik kardeşim.
    Cevapla
  • nimet 1 yıl önce Şikayet Et
    FB li Basketbolcuların Ergin Ataman ın BU SÖZLERİNİ YEDİRMESİ, BOYUNLARININ BORCU OLDU. ALLAH C.C FB mize yardım etsin inşallah. Amin.
    Cevapla
  • Akın 1 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
  • Bülent 1 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe olarak efesi sahasinda bu sozlerden sonra yenip kupa kaldirmaz ise yaziklar olsun Ali Koç a
    Cevapla
  • Selcuk 1 yıl önce Şikayet Et
    Sanki çok şey yapmış gibi2-1 oldu daha
    Cevapla
  • Hayat 1 yıl önce Şikayet Et
    Baktbolu Ergin Hoca sayesinde sevdim başarılar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle