Anadolu Efes Abdi İpekçi'de sahne alıyor!

Türk basketbolunun lokomotifi Anadolu Efes, Euroleague'deki ilk maçına çıkıyor. Efes, Milano karşısında galibiyet arayacak.

Anadolu Efes Abdi İpekçi'de sahne alıyor!
Anadolu Efes Abdi İpekçi'de sahne alıyor!
GİRİŞ 17.10.2013 09:13 GÜNCELLEME 17.10.2013 09:13

Euroleague'de ülkemizi temsil eden takımlardan Anadolu Efes, B Grubu'ndaki ilk maçında İtalya'nın EA7 Emporio Armani takımını konuk edecek. Lacivert-Beyazlı takım ile Armani arasındaki sezonun ilk mücadelesi, saat 21.00'de Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanacak. Anadolu Efes'te sakatlığı bulunan Kerem Gönlüm, bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Bu oyuncunun olmadığı bir aylık dönem için transfer edilen Sırp oyuncu Tadija Dragicevic'in İtalyan ekibi karşısında oynayabileceği bildirildi.

Mahmuti: Kolay olmayacak

Coach Oktay Mahmuti sezona iyi bir başlangıç yapmayı arzuladıklarını belirterek, "Avrupa maceramıza başlıyoruz. Bilindiği gibi Anadolu Efes olarak bu sezon yeni bir yapılanmaya girdik. Genç oyuncularımıza şans veriyoruz. Armani ekibi, Avrupa Ligi'nin kalburüstü takımlarından biri. Hedefimiz ilk turu olabilecek en üst seviyede bitirerek, bir üst tura yükselmek. Bunun için de kendi evimizde maç kaybetmemeliyiz" dedi. Dusko Savanoviç ise, "İlk maçlar her zaman sürprizlere açık olur. Ama biz rakibimizin sürpriz yapmasına izin vermemeliyiz. Hedefimiz her zaman olduğu gibi üst turlara yükselmek olduğu için galibiyet alıp moral kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Muhtemel 5'ler

ANADOLU EFES: Planiniç, Lucas, Hopson, Savanoviç, Semih

EMPORİO ARMANİ: Jerrels, Moss, Langford, Wallace, Kangur

SAAT: 21.00
YAYIN: NTV Spor-Smart HD
SALON: Abdi İpekçi
HAKEM: Açıklanmadı