Alan Shearer'den Santos'a ağır eleştiri

Fenerbahçeli eski futbolcuya bir tepki de efsanevi İngiliz golcü Alan Shearer'dan geldi.

Alan Shearer'den Santos'a ağır eleştiri
Alan Shearer'den Santos'a ağır eleştiri
GİRİŞ 05.11.2012 15:57 GÜNCELLEME 05.11.2012 15:57

Andre Santos'a İngiltere'de tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor. 2-1 yenildikleri Manchester United maçının devre arasında van Persie'den formasını isteyen Brezilyalı oyuncu taraftarını çıldırttı, büyük tepki aldı.
Ancak Fenerbahçeli eski futbolcuya tepkiler sadece taraftarıyla sınırlı değil. The Sun gazetesinde köşe yazısı yazan İngilizler'in efsanevi golcüsü Alan Shearer de, Brezilyalı sol beki adeta topa tuttu.


"Arsenal'den yıldızlar çok kolay ayrılıyor ancak yeri kolay kolmuyor" başlığıyla yazdığı yazısında Shearer,  hem Arsene Wenger'i hem de Andre Santos'u çok ağır eleştirdi. Van Persie'nin attığı golden sonra sevinmeyerek klasını ortaya koyduğunu belirten Shearer, taraftarın en büyük hayal kırıklığı yaşadığı konuyu Santos'un van Persie'den formasını istemesi olarak vurguladı.


Shearer yazısında şu sözlere yer verdi:
"Eski yıldızları kendilerine gol atıyor. Ancak şimdiki sol bekleri van Persie, o yıldızın peşinden koşup bir şey istemek için adeta fırsat arıyor. Santos 29 yaşında ve tecrübesiz bir oyuncu değil. Şunu çok merak ediyorum. Fenerbahçe'de oynarken, Galatasaray maçının devre arasında, aynısını yapsa nasıl bir reaksiyon alırdı."
Arsenal taraftarı ise Santos'un Van Persie'den formasını istemesine çok sinirlendi.


Santos için, taraftarlar, "karşılaşmanın ikinci yarısına çıkmamalıydı" yorumunu yaparken, Arsenal'in eski yıldızı Parlour ise "Kötü oynuyor bir de maça konsantre olacağına rakipten forma alıyor" şeklinde görüş belirtti.

(skorer)