Hull City'nin hocasından Galatasaray'a övgü!

İngiltere Championship ekibi Hull City'nin teknik direktörü Liam Rosenior, Antalya'da yaptıkları hazırlık kampında konuştu. Rosenior, Galatasaray için de övgü dolu ifadeler kullandı.

GİRİŞ 20.03.2024 12:28 GÜNCELLEME 20.03.2024 13:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'i çalıştıran 39 yaşındaki Liam Rosenior, milli maç arasında Antalya'da kamp yaptıkları otelde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligde 9 maçlarının kaldığını, heyecanın ise giderek arttığını dile getirdi.

Antalya'da güzel, güneşli bir havanın kendilerini karşıladığını ve bir haftalık kamp döneminin takıma iyi geleceğini aktaran İngiliz teknik direktör, "Ligde 29 Mart'taki rakibimiz Stoke City. Onun ardında da lider Leeds United'la karşılaşacağız. Hiç kolay rakibimiz yok. Championship'teki birçok takımın Premier Lig geçmişi var. Bu yüzden hepsi çok zorlu ekip. Her maçı kaybedebilir ya da kazanabilirsiniz. Burası inanılmaz bir lig" şeklinde konuştu.

"TÜRK OYUNCULAR DÜZGÜN KARAKTERLİ"

Takımdaki Türk futbolcular Ozan Tufan ve Abdülkadir Ömür hakkında da konuşan Rosenior, "Onları seviyorum. Abdülkadir yeni geldi ama takıma uyumu çok iyi. Ozan Tufan ise olağanüstü bir oyuncu. 16 aydan beri beraberiz. Takımdan ayrılan Doğukan'la da çalışmak güzeldi. Türk oyuncular futbolculuktan öte çok düzgün karakterli kişiler" ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY'IN HOCASI VE OYUNCULARI AVRUPA SEVİYESİNDE"

Son olarak Türk futbolunu Acun Ilıcalı ve Ozan Tufan sayesinde takip ettiğini söyleyen Rosenior, "Şimdilerde daha çok ilgiliyim. Fenerbahçe'yi yakından tanıyorum mesela. Acun iyi bir Fenerbahçeli. Geçen sene sezon öncesi hazırlık maçında Galatasaray'a karşı oynayıp 4-3 kazanmıştık. Galatasaray da gerçekten güçlü bir ekipti. Teknik direktörleri ve oyuncuları Avrupa seviyesinde" yorumunu yaptı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Gsli 1 ay önce Şikayet Et
    O kim hull city kim.
    Cevapla