Milan'ın eski yöneticisinden Hakan Çalhanoğlu'na destek!

Milan’ın eski yöneticilerinden Massimiliano Mirabelli, Inter'e transfer olduğu için Milan taraftarlarının tepkisini çeken milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu ile ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Milan'ın eski yöneticisinden Hakan Çalhanoğlu'na destek!
Milan'ın eski yöneticisinden Hakan Çalhanoğlu'na destek!
GİRİŞ 10.02.2024 12:39 GÜNCELLEME 10.02.2024 16:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İtalya Serie A’da liderlik koltuğunda oturan Inter'in yıldız ismi Hakan Çalhanoğlu için bir önceki takımı Milan’ın eski yöneticisi Massimiliano Mirabelli, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

“MILAN, HAKAN ÇALHANOĞLU İÇİN UĞRAŞMADI”

Mirabelli, İtalyan basınından Tuttosport’a yaptığı açıklamada, “Hakan Çalhanoğlu, Milan’a ihanet etmedi. Milan onu takımda tutmak için hiç uğraşmadı.” dedi.

Milli futbolcunun o dönem Milan’da mutlu olduğunu ve ayrılmak istemediğini belirten Mirabelli, “Milan, Donnarumma ve Kessie’de de aynı hatayı yaptı. Milan’dan ayrılmak isteyen Hakan Çalhanoğlu değildi.” ifadeleri ile ülke spor kamuoyunun gündemine oturdu.

Temmuz 2021'de bedelsiz olarak Inter'e imza atan Hakan Çalhanoğlu, bu sezon takımıyla çıktığı 27 resmi maçta 11 gol 3 asistlik performans ortaya koydu.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Maaşallah Maaşallah Maaşallah hakanımıza
    Cevapla
  • asad 2 ay önce Şikayet Et
    yoksa yine milana mı gidiyor len
    Cevapla