Sörloth: Türkiye'yi hiçbir yerle kıyaslamam

Sörloth, Trabzon kariyeri ile ilgili “Yaşadığım en çılgın deneyimdi ve o maçları özlüyorum. Almanya, İngiltere, İspanya, Belçika ve Danimarka'da oynadım. Ama Türkiye ile hiçbiri kıyaslanamaz” dedi.

Sörloth: Türkiye'yi hiçbir yerle kıyaslamam
Sörloth: Türkiye'yi hiçbir yerle kıyaslamam
GİRİŞ 01.11.2023 15:28 GÜNCELLEME 01.11.2023 15:28
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Bir dönem Trabzonspor formasını giyen Alexander Sörloth, İspanya ekibi Villarreal'de attığı gollerle La Liga'ya damga vurmaya devam ediyor. Norveç, Danimarka, Hollanda, İngiltere, Almanya, Belçika, Türkiye ve İspanya'da boy gösteren 27 yaşındaki forvet, önemli açıklamalarda bulundu. Kariyeri boyunca 10 takımın formasını giyen Sörloth, "Hentbol ve sürat pateni yaptım. Ama sonra futbola aşık oldum. Seçim yapmak kolaydı çünkü futbol benim en iyi olduğum şeydi" ifadelerini kullandı.

Türkiye'deki Trabzonspor kariyerine ayrı bir parantez açan Sörloth, "Yaşadığım en çılgın deneyimdi ve o maçları özlüyorum. Almanya, İngiltere, İspanya, Belçika ve Danimarka'da oynadım. Ama Türkiye ile hiçbiri kıyaslanamaz. Neredeyse bir savaş bölgesine girmek gibiydi. Ayrıca tüm kulvarlarda attığım 33 golle en iyi sezonunu geçirdim. Fenerbahçe ve Beşiktaş derbileri inanılmazdı ve tüm önemli maçlarda gol attım, sonunda kupayı kazandık" dedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 8
  • BuKaLeMuN 5 ay önce Şikayet Et
    Dön gel!
    Cevapla
  • ali 5 ay önce Şikayet Et
    geçen yıl türkiyeyi karalıyordun şimdi ne oldu acaba kıvırmaya başladığına göre geri dönüş sinyalleri veriyorsun
    Cevapla
  • Alper 5 ay önce Şikayet Et
    Keşke geri gelse gerçek Trabzonspor lu
    Cevapla
  • erhan 5 ay önce Şikayet Et
    gsliyim ve bu topcuyu ve oyununu hep takdir ettim, turkiye liginde her daim is yapar, yan gelip yatacak bir adam da degil.
    Cevapla
  • Uygar 5 ay önce Şikayet Et
    Türkiyeye gelmiş gelecek en karakterli futbolcu yolun açık olsun kardeş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle