Altay Bayındır ilk maçından üzgün ayrıldı! Arsenal uzatmalarda güldü

Premier Lig'in 4. haftasında Arsenal evinde karşılaştığı Manchester United'ı uzatmalarda bulduğu gollerle 3-1 mağlup etti.

Altay Bayındır ilk maçından üzgün ayrıldı! Arsenal uzatmalarda güldü
Altay Bayındır ilk maçından üzgün ayrıldı! Arsenal uzatmalarda güldü
GİRİŞ 03.09.2023 20:42 GÜNCELLEME 03.09.2023 20:42
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Premier Lig'in 4. haftasında Arsenal ile Manchester United, Emirates'te karşı karşıya geldi. Mücadelenin 27. dakikasında konuk ekip, Marcus Rashford'un attığı golle 1-0 öne geçerken, ev sahibi 28. dakikada hemen Martin Odegaard ile karşılık verdi ve ilk yarı 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda iki takım da birçok pozisyon bulurken, Arsenal maçın 90+6. dakikasında Declan Rice'ın kaydettiği golle 2-1 öne geçti. Müsabakanın 90+11. dakikasında sahneye çıkan Gabriel Jesus, skoru 3-1 yaptı ve karşılaşmanın skorunu tayin etti.



Maçın 60. dakikasında Arsenal'in kazandığı penaltı VAR'dan geri dönerken, 88. dakikasında da Manchester'ın Alejandro Garnacho ile bulduğu gol, VAR kararıyla ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Manchester United'da milli kaleci Altay Bayındır ilk kez maç kadrosunda yer aldı.
Bu sonucun ardından Arsenal puanını 10'a çıkarırken, Manchester United da 6 puanda kaldı.

Milli takım arasından sonra Arsenal deplasmanda Everton ile karşılaşacak, Manchester United ise Brighton'ı konuk edecek.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 12
  • Burak topuz 7 ay önce Şikayet Et
    Çok ilginçtir ki Altay kalemizde olduğundan beri son yıllarda en çok gol yeme rekorlarimizi kırıyorduk rakip takım kalemize 3defa gelse 2 gol yerdik Manchester Unitedin en kötü transferi diye düşünüyorum inşallah bize sağlayamadığı katkıyı onlara sağlar gidisine en çok sevinen lerden biriyim irfan canın 10katindan fazla para al irfan can kadar iyi olma iyi oldu gitti
    Cevapla
  • umut 7 ay önce Şikayet Et
    altay kötü kaleci değil taraftar olarak biz kendimiz bitirdik altayı tabı saktlıktansonrada kötü geldi deplasmanda oynadığımız hatay macında 7tane net %100 golçıkarmıştı kumşsı iyi olmasa o kurtarışları yapamazdı hala genç ve kaleciler yaşlandıkça iyi veya kötü kaleci oldukları anlaşılır bence altayda iyi kaleci olma potensiyeli var mesala volkanda çok hatalı goler yedi hele bir shelkiya
    Cevapla
  • Nihat yılmaz 7 ay önce Şikayet Et
    Şansın bol ,başın hep dik olsun büyük fenerbahçe evladı. Gs olarak kalbimiz seninle güzel insan.
    Cevapla
  • ErcanT 7 ay önce Şikayet Et
    İyi bir Galatasaray taraftarı olarak rakip takım kalecisi de olsa Altay, Türkiye'nin yetiştirdiği milli takım kalecimizdir. Adam gibi adamdır. Türkiye'yi yurtdısında büyük bir kulüpte temsil ediyor. Orada başarılı olmasını istemek en doğrusudur. Hakkında olumsuz yorum yapılmasını doğru bulmuyorum...
    Cevapla
  • Zafer Budak 7 ay önce Şikayet Et
    Ben de bir Galatasaray li olarak size katılıyorum.
    Cevapla
  • Huseyin 7 ay önce Şikayet Et
    Teşekkürler Fenerbahçe Spor Kulübü
    Cevapla
  • Etem altıncan 7 ay önce Şikayet Et
    Ben Galatasaraylıyım değilim fakat sonuna kadar destekliyorum bizim.evladımız
    Cevapla
  • Galatasaray 7 ay önce Şikayet Et
    Altay sayesinde gruba çıkacağız inşaAllah
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    evet logosu şeytandır Manchester United takımının
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle