Barcelona'da İlkay Gündoğan krizi! Tehlike kapıda

Manchester City'nin yeni kontrat teklifini reddederek İspanyol devi Barcelona'ya transfer olan İlkay Gündoğan, finansal problemlerden dolayı Katalan ekibinden ayrılabilir.

GİRİŞ 07.08.2023 12:04 GÜNCELLEME 07.08.2023 13:12
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

2016-2023 yılları arasında Manchester City forması giyen ve Guardiola'nın oyun sisteminde bambaşka bir role evrilen İlkay Gündoğan, İngiliz ekibinde sözleşmesinin sona ermesi ile birlikte Barcelona ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Sözleşmede ise ilginç bir maddeye rastlandı. Yıldız oyuncunun kontratında lisans işlemlerinin 12 Ağustos'a kadar tamamlanması ve lisansının bu tarihte hazır olması ile ilgili bir madde olduğu öğrenildi.

LİSANS SORUNU ÇÖZÜLMEZSE AYRILABİLİR

İlkay'ın lisansını mali problemler nedeniyle hala çıkaramayan Barcelona bu problemi çözemezse gurbetçi futbolcu, Katalan devinden ayrılma hakkına sahip olacak.

Mali problemlerle boğuşan Barcelona, oyuncu satışı yapamadan yeni oyuncuya lisans çıkaramıyor. Katalan ekibi, 12 Ağustos'a kadar İlkay Gündoğan'ın lisansını çıkarmazsa oyuncu istediği kulübe imza atabilecek.

İspanya LaLiga'da yeni sezon 11 Ağustos Cuma günü Almeria - Rayo Vallecano maçı ile başlayacak. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • Bu ne arkadaş 8 ay önce Şikayet Et
    Türkçe mi yabancı haber mi okuyoruz belli değil. Baştan sona kadar Türkçesi ilk okuşumda hemen aklıma gelen yabancı kelimeler ile dolu. Bu futbolcu tayfası yabancı köleliğine çok meraklı herhalde. Neymiş, daha moderen daha entelmiş.
    Cevapla
  • Fatih m Öztürk 8 ay önce Şikayet Et
    Alacaklarını altın cinsinden borçlanırmılar
    Cevapla
  • muhtar 8 ay önce Şikayet Et
    Biraz medeni olsanız ne olur.Almanya milli takımını tercih eden gurbetçi Çocuklarına böyle kötü ithamlarda bulunarak ayıp ediyorsunuz.İlkay tatilini herzaman memleketinde geçiriyor ve memlekete yardım yapıyor.Özil ve ilkay gibiler bizim için birer gurur kaynağıdır vesselam.
    Cevapla
  • Gara 8 ay önce Şikayet Et
    Boş. Bize. Ne faydasımı var
    Cevapla
  • Berlin 8 ay önce Şikayet Et
    Almanya'da 2023 yilinin futbolcusu (sporcusu degil) secildi.
    Cevapla
  • Ankara 8 ay önce Şikayet Et
    Bize ne oğlum, isterse yüzyılın topçusu olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle