Galatasaray'ın istediği Kerem Demirbay sakatlandı!

Bayer Leverkusen, Türk asıllı Alman futbolcu Kerem Demirbay’ın antrenmanda sağ ayağına aldığı darbe sonucu sakatlandığını açıkladı.

Galatasaray'ın istediği Kerem Demirbay sakatlandı!
Galatasaray'ın istediği Kerem Demirbay sakatlandı!
GİRİŞ 24.07.2023 16:00 GÜNCELLEME 24.07.2023 16:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yaz transfer döneminde adı Galatasaray ile anılan Türk asıllı Alman futbolcu Kerem Demirbay antrenmanda sakatlandı. Alman ekibi Bayer Leverkusen forması giyen 30 yaşındaki futbolcuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, antrenman sırasında sağ ayağına aldığı darbe nedeniyle sakatlık yaşadığını ve Kerem’in bir an önce takıma geri dönmesinin çok önemli olduğu ifade edildi.

Kerem Demirbay, geride kalan sezonda Leverkusen formasıyla 25’i Almanya Bundesliga, 5’i Şampiyonlar Ligi, 5’i Avrupa Ligi olmak üzere toplam 35 maçta forma giyerken, 5 gol, 3 asistlik katkı sağladı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 1
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun ama ben şahsen GS Ya gelmesini istemiyenlerdenim
    Cevapla