Fransız basınından sürpriz iddia! Galatasaray....

Galatasaray, geçen sezon başında Norwich'ten kiralanan Rashica'nın bonservisini almak istiyor. Ancak bu transferin olumsuz sonuçlanma ihtimaline karşı alternatif Cengiz Ünder.

GİRİŞ 01.07.2023 10:44 GÜNCELLEME 01.07.2023 10:58
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Aslan, geçen sezon başında İngiliz ekiplerinden Norwich'ten kiralanan 27 yaşındaki Milot Rashica'nın bonservisini almak istiyor. Ancak Cim-Bom, bu transferin olumsuz sonuçlanma ihtimaline karşı alternatifini belirledi. Sarı-Kırmızılılar, Marsilya forması giyen milli futbolcu Cengiz Ünder'i listesine aldı.

Fransız basınında yer alan haberlerde, Cengiz Ünder'in Marsilya'daki geleceğinin belirsiz olduğuna vurgu yapıldı. Haberde şu ifadeler yer aldı: "Marsilya kulübü ile uluslararası sağ kanat oyuncusunun geleceği ne olacak? Teknik Direktör Marcelino, 4-4-2'de Cengiz Ünder'e gerçekten güvenip güvenmeyeceği konusunda henüz bir karar vermiş değil. Galatasaray, Cengiz Ünder'le ilgileniyor. Ünder için iyi bir teklif gelirse, genç oyuncu transfer olabilir."

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 14
  • Asım Dursun 9 ay önce Şikayet Et
    Yerli kontenjanından iş yapar
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    cengiz GS oynayamaz o da Kerem gibi 100 toptan ancak iki olumlu top kullanabiliyor
    Cevapla
  • Hakans 9 ay önce Şikayet Et
    Sen futbol izleme... Ritmik jimnastik var sumo güreşi var horoz döğüş var... Bi onlara bak sen
    Cevapla
  • Hakans 9 ay önce Şikayet Et
    Koşmuyor muş.. Her futbolcu koşmakmı zorunda Sergen en az koşan futbolcuydu ama Türk futbol tarihinin en iyisiydi. Cengiz iki üç drbling yapar iki üç pas beklenmedik anda bir bazuka şut maçı domine eder. Milli takımda çok yaptı. Üstelik o koşmayan Cengiz'i Tudor Marsilya'da koşturuyor. Çoğu Marsilya maçını izlemiş biri olarak söylüyorym
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    cengiz rasciha'nın yarısı bile etmez...pres yoktur koşmaz...
    Cevapla
  • Kayseri 9 ay önce Şikayet Et
    Milli takimda neden oynatiliyor o zaman marsilyanin yedegi ham it etkisi ve gs li oldugu icinmi gsnin ciftliginde Pardon milli takimda oynuyor
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    şuttan başka birşey düşünmüyor bence gereksiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle