İlkay Gündoğan transferinde ibre tersine döndü

İlkay Gündoğan'ın Manchester City'deki akıbeti şekilleniyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan İlkay Gündoğan'ın uzun soluklu sözleşme inadı Manchester City'yi yola getirdi.

İlkay Gündoğan transferinde ibre tersine döndü
İlkay Gündoğan transferinde ibre tersine döndü
GİRİŞ 21.05.2023 16:13 GÜNCELLEME 21.05.2023 16:13
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Premier Lig'de şampiyonluğu garantileyen Manchester City'de son maçlarda ortaya koyduğu etkili futbol ile beğeni toplayan İlkay Gündoğan transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. 

Sözleşmesini tamamlamaya hazırlanan ve La Liga devi Barcelona'ya transferi gündemde olan İlkay Gündoğan, Manchester City'den 1 yıllık yeni kontrat teklifi almış ama bu teklifi reddetmişti.

İlk etapta Manchester City bu duruma karşı çıksa da Barcelona'nın yıldız futbolcuya artan yoğun ilgisi sonrası İngiliz ekibinin inadı kırıldı. 



CİTY UZUN SÜRELİ KONTRAT TEKLİF EDECEK

The Times'ın haberine göre, City, İlkay Gündoğan'a uzun süreli sözleşme teklif etmeye hazırlanıyor.

Söz konusu kararın resmiyete dökülmesi durumunda İlkay Gündoğan'ın Barcelona opsiyonunu göz ardı edip Manchester City'nin teklifini kabul edeceği belirtiliyor.

İlkay Gündoğan bu sezon şampiyonluğa uzandığı Manchester City ile tüm kulvarlarda çıktığı 48 maçta 9 gol, 7 asistlik istatistik yakaladı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Ertan 11 ay önce Şikayet Et
    İstediğin kadar iyi ol senden faydalanamadiginda kapının önüne koyarlar Avrupa'nın insana yaklaşımı budur..
    Cevapla