Real Madrid, Modric'le yeni sözleşme konusunda anlaşma sağladı

Real Madrid'in başarılı futbolcusu Luka Modric'in geleceğiyle ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. İspanyol devinin Hırvat yıldızla 1 yıllık yeni sözleşme konusunda el sıkıştığı belirtildi.

Real Madrid, Modric'le yeni sözleşme konusunda anlaşma sağladı
Real Madrid, Modric'le yeni sözleşme konusunda anlaşma sağladı
GİRİŞ 08.05.2023 17:39 GÜNCELLEME 08.05.2023 17:56

11 yıl önce transfer olduğu Real Madrid'in efsaneleri arasında yer alan Luka Modric, kariyeriyle ilgili önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Başkent ekibiyle sözleşmesinin sonuna gelen Luka Modric, 1 yıl daha takımda kalacak.

Adı transfer dedikodularına da karışan Luka Modric, Real Madrid ile anlaşma sağladı. Fabrizio Romano'nun aktardığı habere göre İspanyol devi, başarılı futbolcuyla kısa süre içinde yeni sözleşme imzalayacak.

ANCELOTTİ YEŞİL IŞIK YAKMIŞTI

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti geçtiğimiz haftalarda Luka Modric'le ilgili yaptığı açıklamada, "Görüşmelerde ilerleme var, konuşuyorlar. Benzema, Kroos ve Modric'i gelecek sezon kadroda düşünüyorum. Sezon boyunca seviye farklılıkları olması çok normal. Futbolcuları yaşına göre değil yaptıklarına göre değerlendirmek lazım" ifadelerini kullanmıştı.

Bu sezon Real Madrid formasıyla tüm kulvarlarda 45 maça çıkan Luka Modric 6 gol, 6 asistlik katkı verdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.