Galatasaray'a kötü haber! Barcelona'dan İlkay Gündoğan'a dev maaş

İngiliz ve İspanyol basını, İlkay Gündoğan'ın Barcelona ile anlaşmaya vardığını yazdı. İlkay için bonservis bedeli ödemeyecek olan Katalan devi, futbolcuya 12 milyon euro maaş verecek.

Galatasaray'a kötü haber! Barcelona'dan İlkay Gündoğan'a dev maaş
Galatasaray'a kötü haber! Barcelona'dan İlkay Gündoğan'a dev maaş
GİRİŞ 14.04.2023 20:18 GÜNCELLEME 14.04.2023 22:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Manchester City ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek İlkay Gündoğan, Barcelona'ya imza atmaya hazırlanıyor. İngiliz basınından Mirror ve İspanyol medyasından Fichajes, İlkay'ın 12 milyon euro maaşla Barcelona'nın futbolcusu olacağını yazdı.

PROJEDEN ETKİLENDİ

Tecrübeli ve üst düzey bir pasör arayan Barcelona'nın, sunduğu projeyle İlkay'ı ikna ettiği belirtildi. Yıldız futbolcu, İngiltere'de Manchester City'nin rakiplerinde forma giymeyeceğini açıklamıştı.

GALATASARAY'DA HAYALLERİ SUYA DÜŞTÜ

Galatasaray taraftarı olan İlkay Gündoğan'ın, gönül verdiği takıma imza atacağına dair beklentiler neredeyse son buldu. İlkay'ın Galatasaray'a transferi Barcelona dönemi sonrasında gerçekleşebilir.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    müthiş bir oyuncu da mc niye gönderiyor ki bunu takımın beyni gibi birşey mc bu kadar iyiyken barçaya gidilir mi? nerede eski barça. ayrıca iyiki gelmedi Türkiye ligine uyum sağlayamaz zaten
    Cevapla
  • Ömer Bey 1 yıl önce Şikayet Et
    birazdaha yaşlansin ondan sonra alirlar
    Cevapla
  • Turgut Reis 1 yıl önce Şikayet Et
    Nekadsrda üzüldüm gözlerim yaşardı. Milli Takımda oynamayanlari ligde görmek istemiyoruz .
    Cevapla