Orkun'la dalga geçtiği iddia edilmişti! Tadic kendini savundu

Ajax'ın tecrübeli futbolcusu Dusan Tadic, Feyenoord maçında Orkun Kökçü ile yaşadığı gerginlik hakkında konuştu.

Orkun'la dalga geçtiği iddia edilmişti! Tadic kendini savundu
Orkun'la dalga geçtiği iddia edilmişti! Tadic kendini savundu
GİRİŞ 08.04.2023 21:57 GÜNCELLEME 08.04.2023 22:04
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Hollanda Kupası'nda Feyenoord ile Ajax arsaında oynanan yarı final maçında Ajaxlı Dusan Tadic ve Feyenoordlu milli oyuncu Orkun Kökçü arasında yaşanan gerginliğin perde arkası ortaya çıktı.

"İNSANLAR BÜYÜK BİR HİKAYE YAZDI"

Hollanda basınına konuşan Tadic, "Orkun Kökçü'ye oruç tutmasıyla ilgili hiçbir şey söylemedim. Onu yere düşürdükten sonra çimlerin tadının nasıl olduğunu sordum ve daha fazla spor salonuna gitmesi gerektiğini söyledim. Tüm yaşanan buydu ancak insanlar büyük bir hikaye yazdı." dedi.

NE OLMUŞTU?

Hollanda Kupası'nda Ajax'ı Feyenoord'u 2-1 ile elediği maçta Dusan Tadic, Orkun Kökçü'ye sert bir müdahalede bulundu. Sonrasında eliyle bir hareket yapan Tadic'in, Orkun'un maç içerisinde oruç açmasıyla dalga geçip, hakaret ettiği iddia edilmişti.

ORKUN KÖKÇÜ AÇIKLAMA YAPTI

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Orkun Kökçü "Böyle maçlarda bu sıklıkla olur ama konuyu büyütmemek gerekiyor. Tadic bana hakaret etmedi. Sadece normal bir tartışma oldu. Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama duygularım tavan yaptı. El hareketleri yaptı ama bununla tam olarak ne demek istediğini bilmiyorum. Bundan hoşlanmadım." ifadelerini kullanmıştı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Imam 1 yıl önce Şikayet Et
    Ozuru kabahatindan buyuk odun adam
    Cevapla
  • Taraftar 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen çimlerin tadını babana sormalisin ....!
    Cevapla
  • Hayri 1 yıl önce Şikayet Et
    Tadic dayak istiyor anlaşılan
    Cevapla