Bartuğ Elmaz'ın buruk anı! Oyuna girmesi için süre yetmedi

Galatasaray altyapısında yetişen ve daha sonra kulüpten ayrılarak Marsilya'ya transfer olan Bartuğ Elmaz, ilk lig maçına çıkmak üzereyken büyük bir talihsizlik yaşadı.

Bartuğ Elmaz'ın buruk anı! Oyuna girmesi için süre yetmedi
Bartuğ Elmaz'ın buruk anı! Oyuna girmesi için süre yetmedi
GİRİŞ 01.04.2023 18:12 GÜNCELLEME 01.04.2023 18:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bartuğ Elmaz, Marsilya'nın Montpellier ile 1-1 berabere kaldığı maçın kadrosunda yer alırken genç futbolcu maçın son dakikalarında buruk bir an yaşadı.

OYUNA GİRMESİNE SÜRE YETMEDİ

Maçın uzatma anlarında teknik direktör Igor Tudor, Bartuğ'u oyuna sokmak için yanına çağırdı. Ancak genç futbolcu, oyun durmadığı için maça dahil olamadı. Böylece Bartuğ, Fransa Ligue 1'de ilk maçına çıkma fırsatını kaçırdı.

GALATASARAY'DA DA AYNISINI YAŞAMIŞTI

Benzer bir olayı Galatasaray forması giydiği dönemde de yaşayan Bartuğ Elmaz, Türkiye Kupası maçında süre bittiği için oyuna girememişti.

Sarı-kırmızılıların o dönem teknik direktörü olan Fatih Terim konuyla ilgili olarak, "Bartuğ Elmaz'ın da oynamasını isterdim ama nasip olmadı. Yarın öbür gün inşallah o formayı alacak ve üzerinden hiç çıkarmayacak." demişti.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 3
  • Ramazan 1 yıl önce Şikayet Et
    Vah vah.. yazık
    Cevapla
  • Enes 1 yıl önce Şikayet Et
    Üzerinden çıkarmazsa kokar o forma
    Cevapla
  • SARÌYERLÌ 1 yıl önce Şikayet Et
    olsun koçum önünde daha çok yıllar var nice seneler var bence sen dünyanın en iyilerinden biri olacaksın
    Cevapla