Tottenham'da Conte dönemi sona erdi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham Hotspur, İtalyan teknik direktör Antonio Conte ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Tottenham'da Conte dönemi sona erdi
Tottenham'da Conte dönemi sona erdi
GİRİŞ 27.03.2023 10:22 GÜNCELLEME 27.03.2023 10:22

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham Hotspur'da Antonio Conte dönemi sona erdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik direktörümüz Antonio Conte ile yollarımızı karşılıklı olarak ayırdığımızı duyurmak isteriz. Antonio'ya, bugüne kadar kulübe yaptığı katkılar için teşekkür ederiz." ifadeleri kullanıldı.

Antonio Conte'nin yerine sezon sonuna kadar Cristian Stellini'nin teknik direktörlük görevini üstleneceği açıklanırken, Stellini'nin yardımclığını Ryan Mason'ın yapacağı ifade edildi.

Geçtiğimiz sezonun ortasında Tottenham Hotspur'un başına geçen Conte, İngiliz ekibinin başında çıktığı 76 resmi maçta 41 galibiyet 12 beraberlik ve 23 mağlubiyet alarak 1.78 puan ortalaması yakalamıştı.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.