Cengiz Ünder, Fransa'yı sallıyor!

Fransa Ligue 1'de ciddi anlamda zirve mücadelesi veren Marsilya, Cengiz Ünder'in müthiş katkıları ile liderlik yarışında kalıcı hale gelmiş durumda.

GİRİŞ 09.03.2023 09:54 GÜNCELLEME 09.03.2023 20:57
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Fransa'da Cengiz Ünder rüzgârı esiyor! Yıldız oyuncu Cengiz Ünder, müthiş istatistiği ile fark yarattı ve Lionel Messi ile zirveyi paylaştı.

CENGİZ ÜNDER FRANSA'YI SALLADI

Cengiz Ünder'in performansı ile ilgili müthiş bir detay ortaya çıktı. Yetenekli kanat oyuncusu, eğer takımına skor anlamında katkı sağlarsa, Marsilya o maçı kaybetmiyor!

Bu hafta 1-0 kazanılan Rennes maçı ile birlikte Marsilya, Cengiz Ünder'in gol attırdığı 13 maçta, 11 galibiyet ve 2 beraberlik almış oldu. Yıldız futbolcu rekor üzerine rekor kırarken Fransa'da da manşetleri süsledi.

Ayrıca bu alanda Lionel Messi ligin en iyisi olurken, Cengiz Ünder de aynı listede üçüncü sırada yer aldı ve dikkatleri üzerine çekti.

CENGİZ ÜNDER'İN DEĞİŞİMİ

Gün geçtikçe daha da olgunlaşan ve adeta takımın liderlerinden biri haline gelen Cengiz Ünder için Fransız basını da pek çok övgüde bulunurken, yetenekli oyuncunun beklenen potansiyeline ulaşması, Marsilyalı yöneticileri de ayrıca mutlu ediyor. Zira ligde iddialı konumda olmaları ve olası bir kârlı transfer ihtimali, tamamen bu performans ile orantılı olarak gelişiyor.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 11
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler
    Cevapla
  • Anatolia 1 yıl önce Şikayet Et
    Jengo derler fığansa da :)
    Cevapla
  • Sincap 1 yıl önce Şikayet Et
    bizde yetenek çok ama o yeteneği ortaya çıkarcak olan yok adamı oynatamıyorsan suç onun değil futbol bir takım oyunu takım oyunu oynatamıyoruz
    Cevapla
  • Osmanlı uveys 1 yıl önce Şikayet Et
    alkışlıyorum cengizi
    Cevapla
  • Morelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bide milli takimda sallasalar ne guzel olurdu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle