Cengiz Ünder son kararını verdi!

Devre arası transfer dönemi için adı bir çok kulüp ile anılan Cengiz Ünder, Marsilya'da kalmaya karar verdi.

Cengiz Ünder son kararını verdi!
Cengiz Ünder son kararını verdi!
GİRİŞ 04.02.2023 10:53 GÜNCELLEME 04.02.2023 10:53
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Marsilya'da forma giyen yetenekli oyuncu Cengiz Ünder, kulüp teknik direktörü Igor Tudor tarafından sisteme uygun bulunmamış ve yedek kulübesine çekilmişti. Milli futbolcu da hocasıyla sorun yaşayıp takımdan ayrılmaya hazırlanırken son haftalarda bulduğu forma şansıyla hocasının sistemine uyum sağlamayı başardı. Cengiz Ünder gelen transfer tekliflerine rağmen kulübünde kalmaya karar verdi.

CENGİZ ÜNDER KARARINI DUYURDU

25 yaşındaki futbolcu kariyerine Avrupa'da devam etmek istiyor. Marsilya'da mutlu olduğunu her defasında belirten Cengiz Ünder, taraftarlarla da arasının çok iyi olduğunu söylemişti. Igor Tudor ile yaşadığı sorunları da çözen milli futbolcu gelen transfer tekliflerini reddederek takımında kalma kararı aldı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Marsilya'da bu sezon inişli çıkışlı performans gösteren yıldız oyuncu 28 kez forma şansı buldu. 15 kez sahaya ilk 11'de çıkan Cengiz Ünder 1 gol atmayı başardı. 3 de asist yapan yetenekli futbolcu geçtiğimiz sezon 47 maçta 13 gol 5 asist yapmıştı.

KAYNAK: AKŞAM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Terbiyeli ahlakli ve düzgün cocuk gururumuz acik ara en kaliteli milli futbolcumuzdur
    Cevapla
  • Sarilar 1 yıl önce Şikayet Et
    Cengiz bos bor futbolcu marsilya zarar edecek.
    Cevapla
  • şurup 1 yıl önce Şikayet Et
    cengiz boş topçu değil.alıcısı mutlaka çıkar.orda kalsın kibirli fransızların paralarını yesin biz nasıl yıllardır yabancılara para akıtoyoruz onlar da bizimkilere akıtsınlar
    Cevapla
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    Futbolda bile nefretiniz var kininde bogul.
    Cevapla