Acun Ilıcalı: Hayallerimi gerçekleştirdiğim bir yıl oldu

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, kulüpteki 1'inci yıldönümüyle ilgili açıklama yaptı.

Acun Ilıcalı: Hayallerimi gerçekleştirdiğim bir yıl oldu
Acun Ilıcalı: Hayallerimi gerçekleştirdiğim bir yıl oldu
GİRİŞ 20.01.2023 11:51 GÜNCELLEME 20.01.2023 11:51

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, kulüpteki 1'inci yıldönümüyle ilgili yaptığı açıklamada, ''Benim için hayallerimi gerçekleştirdiğim bir yıl oldu. Geldiğim günden beri hep beraber güzel bir yolda ilerliyoruz. Bana inanıp beni desteklediğiniz için teşekkürler'' dedi.

Acun Ilıcalı, muhabir olarak başladığı spor dünyasında 19 Ocak 2022'de İngiltere Championship ekiplerinden Hull City Kulübü'nü alarak büyük bir hayalini gerçekleştirdi. "Tek aile, tek rüya" mottosuyla çıktığı yolda 1'inci yıldönümünü özel bir video ile kutlayan Ilıcalı, taraftarlara yolladığı mesajında şu sözleri dile getirdi:

"Benim için hayallerimi gerçekleştirdiğim bir yıl oldu. Bu yılın her anından çok keyif aldım. Bu şehrin ve insanlarının bana gösterdiği sıcaklık ve sevgi paha biçilemez. Geldiğim günden beri hep beraber güzel bir yolda ilerliyoruz. Eminim ki birçok mutluluğu beraber yaşayacağız. Bana inanıp beni desteklediğiniz için teşekkürler."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.