Marsilya deplasmanda Angers'i farklı geçti!

Fransa Ligue 1'in 9. haftasında Angers evinde ağırladığı O. Marsilya'ya 3-0 mağlup oldu.

Marsilya deplasmanda Angers'i farklı geçti!
Marsilya deplasmanda Angers'i farklı geçti!
GİRİŞ 01.10.2022 01:40 GÜNCELLEME 01.10.2022 01:40

Karşılaşmanın ilk yarısında 35 dakika dengeli geçerken, dengeyi bozan gol Luis Javier Suarez'in asistinde Jonathan Clauss'tan geldi ve Marsilya bu golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya da hızlı başlayan deplasman ekibi bu sefer de Clauss'un asistinde Suarez ile 50. dakikada golü buldu ve farkı 2'ye çıkarmasından kısa bir süre 59. dakikada bu sefer de Gerson'un şık golüyle farkı üçe çıkardı ve karşılaşma bu sonuçla sona erdi.

Karşılaşmaya Cengiz Ünder yedeklerde başlarken, 76. dakikada geceyi 1 gol ve 2 asistle tamamlayan Clauss'un yerine oyuna dahil oldu.

Bu sonuçla beraber Marsilya ligde puanını 23'e çıkararak maç fazlasıyla liderliğe yükselirken, Angers 8 puanla 14. sırada kaldı.

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.