Manchester United rekor transferi açıkladı!

İngiltere Premeir Lig ekiplerinden Manchester United, yaz sezonunun rekor transferini gerçekleştirdi. Kırmızı Şeytanlar, Ajax forması giyen Antony'yi rekor bedelle kadrosuna kattı.

Manchester United rekor transferi açıkladı!
Manchester United rekor transferi açıkladı!
GİRİŞ 30.08.2022 15:57 GÜNCELLEME 30.08.2022 16:01
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Dünya futbolunda yaz dönemin rekor transferi gerçekleşti. Erik ten Hag'ı takımın başına getiren Kırmızı Şeytanlar, Ajax'tan Antony'yı kadrosuna kattığını açıkladı.

100 milyon euroluk bir bedelle gerçekleşen transfer bu yazın rekor transferi oldu.

Oyuncuyu sağlık kontrolünden geçiren İngiliz ekibinin yaptığı açıklamada "Manchester United, Antony için kulübü Ajax ile anlaşma sağladı. Oyuncu sağlık kontrolünden geçti." denildi.

Antony, Ajax ve Sao Paulo formalarıyla çıktığı 134 maçta 31 gol atarken 27 asist yaptı. 22 yaşındaki genç futbolcu Brezilya formasıyla da dokuz maçta 2 gol atarken ve 2 de asist yaptı.

Brezilyalı futbolcu 2020 Yaz Olimpiyatları'nda iki Eredivisie şampiyonluğu ve bir altın madalya kazandı.

MANCHESTER UNITED'IN REKOR TRANSFERLERİ

Ajax'tan transfer edilen Brezilyalı yıldız, Manchester United'da kulüp tarihinin en pahalı 2. transferi olarak tarihe geçti. Paul Pogba, Juventus'tan 105 milyon euroluk bonservis bedeliyle ilk sırada yer alırken, Harry Maguire 87 milyon euro ile 3. sıraya geriledi. Takımın yıldızlarından birisi olan Jadon Sancho'ya da 85 milyon euro bonservis ödendi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • vlfj 1 yıl önce Şikayet Et
    1.820.000.000 tl...
    Cevapla
  • Ibo 1 yıl önce Şikayet Et
    Çileli gsli 50 etmezse sana 49za verelim
    Cevapla
  • none 1 yıl önce Şikayet Et
    Ders verecek kulüp yönetim,altyapi ve pazarlama alaninda.Amsterdam değilde nüfusu yoğun bir ulke ve sehirde olsaydi nal toplatiyorlardı diger takimlara.Dortmund ile.birlikte harika is cikartiyorlar.
    Cevapla
  • Emre 1 yıl önce Şikayet Et
    Ajax şu futbolcu parlatmadan ne para kazanıyor be.
    Cevapla
  • cileli gsli 1 yıl önce Şikayet Et
    50 etmez
    Cevapla