Casemiro, Real Madrid'e gözyaşlarıyla veda etti

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'a 70 milyon euroluk bonservis bedeliyle transfer olan Real Madrid'in Brezilyalı orta saha oyuncusu Casemiro, Eflatun Beyazlılar'a gözyaşlarıyla veda etti.

Casemiro, Real Madrid'e gözyaşlarıyla veda etti
Casemiro, Real Madrid'e gözyaşlarıyla veda etti
GİRİŞ 22.08.2022 17:27 GÜNCELLEME 22.08.2022 17:27

Real Madrid'de uzun yıllar forma giydikten sonra İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'a 70 milyon euroluk bonservis bedeliyle transfer olan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Casemiro, Los Galacticos'a bugün gerçekleştirdiği toplantıyla veda etti.

Vedasında gözyaşlarına engel olamayan Brezilyalı futbolcu, bir gün buraya geri döneceğini söyledi. 

Veda konuşmasında teknik direktör Carlo Ancelotti'nin de gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Casemiro, "Real Madrid'de birçok şampiyonluk kazandım ama en büyük şampiyonluğum her gün buraya antrenman yapmak için geldiğim zamandır. Real Madrid'den ilk teklifi aldığım zamanı hatırlıyorum, çok heyecanlıydım. Luka Modrić ve Toni Kroos onları unutamıyorum. Birlikte çok şey kazandık. Bir gün eminim bana verdikleri sevginin karşılığını vermek için buraya geri geleceğim. Burada öğrendiklerim gelecekte bana yardımcı olacak." ifadelerini kullandı. 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.