Perez'den Ronaldo'yu çıldırtacak cevap

Real Madrid'de başkan Florentino Perez, bir taraftarın "Başkanım, Cristiano'yu alın." demesi üzerine Perez, "Cristiano mu? Yine mi? 38 yaşında." ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 12.08.2022 20:36 GÜNCELLEME 12.08.2022 20:40
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Manchester United'da geleceği belirsizliğini koruyan Cristiano Ronaldo'nun adı eski kulübü Real Madrid ile anılıyordu. Sosyal medyada ortaya çıkan son videoya göre Portekizli yıldızın, İspanyol devine geri dönmesinin imkanı yok.

"CRISTIANO MU? YİNE Mİ?"

Sosyal medyada paylaşılan videoda bir Real Madrid taraftarının Perez'e "Başkanım, Cristiano'yu alın" dediği duyuluyor. Perez ise bu talep karşısında Ronaldo'nun ilerleyen yaşına dikkat çekerek, "Cristiano mu? Yine mi? 38 yaşında." ifadelerini kullanıyor.

RONALDO, MANCHESTER UNITED'DA AYRILAMIYOR

Geçen sene Manchester United'ın yolunu tutan Cristiano Ronaldo, İngiliz devinde umduğunu bulamadı. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için takımdan ayrılmayı düşünen Portekizli yıldız için ise hiçbir Avrupa devi adım atmıyor. Real Madrid Başkanı Perez'in de bu açıklamalarının ardından Cristiano Ronaldo'nun bu sezon da Manchester United forması giymesi bekleniyor

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 8
  • ÖzgüR 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk takımlarında yedek otursa 1m forma sstar.
    Cevapla
  • Nitekim 1 yıl önce Şikayet Et
    İstese 20 yıl daha üst düzeyde oynar biraz zorlasa 60 yaşında bile oynar adam kendine çok iyi bakıyor çok çalışıyor makine gibi
    Cevapla
  • Mika 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye ye gelmez mi ki?
    Cevapla
  • sariyerli 1 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo'nun ölüsü yeter
    Cevapla
  • yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Kurt kocayınca çakalların maskarası olurmuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle