İlkay Gündoğan'dan Türkiye sinyali!

Manchester City'nin yıldız orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan, geleceğiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İlkay Gündoğan'dan Türkiye sinyali!
İlkay Gündoğan'dan Türkiye sinyali!
GİRİŞ 23.04.2022 11:01 GÜNCELLEME 23.04.2022 11:02
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Premier Lig devi Manchester City'de sözleşmesi 2023 yılında sona erecek olan Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan geleceğiyle ilgili konuştu.

Manchester City ile 1 yıl sözleşmesi kaldığı hatırlatılması üzerine İlkay Gündoğan, "Şu anda bu konuda endişeli değilim. Hala 2023 yılına kadar bir sözleşmem var ve burada çok mutluyum. Kariyerimi Manchester City'de sonlandırmayı hayal ediyorum." dedi.

TÜRKİYE'YE YEŞİL IŞIK

Takımdan ayrılması durumunda tercihleri arasında Türkiye'nin olup olmayacağıyla ilgili gelen soruya tecrübeli oyuncu, "Türk kökenli olduğum için Türkiye doğal olarak benim için önemli bir konumda. Birkaç kez tatile gittiğim ABD'ye de gidebilirim." ifadelerini kullandı.

"LEWA'NIN AYRILIK KARARI ALMASI DOĞAL"

Lewandowski'nin Bayern'den ayrılma kararı almasının doğal bir şey olduğunu belirten yıldız oyuncu, "Onun gibi bir ülkede ve ligde uzun süre oynuyorsanız, bunu düşünmeniz tamamen doğal olur. O kazanabileceği her şeyi kazandı." açıklamasını yaptı.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 10
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Beyler biraz insaflı olalım.Mesutlar ilkaylar Alman milli takımını seçti diye ne bu zulüm.Hamitler Nuriler Hakanlar Ayyıldızlı Bayrak için mücadele ettiler onlarda Alman milli takımı için. İlkayı Alman milli takımının Kaptanı olarak seyrederken şahsen ben çok gurur duyuyorum. Sizde öyle bakın.
    Cevapla
  • Harun 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Adam kim
    Cevapla
  • Tsli 2 yıl önce Şikayet Et
    Mesut gibi gelme sebde sonra gidin almanlanlara çalışın size gerek yok muhafazakar milliyetçi rolüne bürünürler artık yaşlanınca fb gs bjk garanti nasıl olsa
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Oğlum iyi futbolcu olabilirsiniz ama zeki insan değilsiniz.ben Mesut özile sakın gelme burada seni perişan ederler rezil rusvay olursun dedim en az 40 mesaj attım ne okudu ne duydu geldi rezil oldu. oğlum siz bilmiyorsunuz sakın ola Türkiye'ye futbol oynamak için falan gelmeyin ülkemiz güzel bir ülke yiyin için gezin tozun ama Sakın ha sakın burada ben futbol oynayacağım diye gelmeyin yemin ediyorum kepaze ederler adamı söylemedi deme sana da bunu söylemiş olayım. Hele şu futbol yöneticiliği dünyanın en kokuşmuş sistemi Türkiye'de karanlık bir yapı ve senin gibi adamların niceleri bu değirmende öğütüldüde kayboldu gittiler.
    Cevapla
  • Gs'li 2 yıl önce Şikayet Et
    Kime hizmet eytiysen emekli ikramiyeni de onlar versin. Bize Hamit'ler lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle