Slavia Prag'dan paylaşım! 'Hocamızın dileği gerçek oldu'

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde play-off turu kura çekiminde Fenerbahçe ile eşleşen Slavia Prag'dan "Teknik direktörümüzün dileği gerçek oldu" paylaşımı geldi.

Slavia Prag'dan paylaşım! 'Hocamızın dileği gerçek oldu'
Slavia Prag'dan paylaşım! 'Hocamızın dileği gerçek oldu'
GİRİŞ 13.12.2021 13:03 GÜNCELLEME 13.12.2021 17:37
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Slavia Prag Teknik Direktörü Jindrich Trpisovsky, kura çekimi öncesinde Fenerbahçe ile rakip olmak istediklerini ifade etmişti.

Eşleşmek istedikleri takımı açıklayan Slavia Prag'ın 45 yaşındaki hocası "Stadyumları ve kulüpleri tanımak isterim. Bu yüzden Fenerbahçe'yi istiyorum. Güzel bir stadyumları var ve müthiş bir ortam olur. Kurada bize daha önce oynadığımız takımlar gelsin istemiyorum" şeklinde konuşmuştu.

"Hocamızın dileği gerçek oldu"

Kura çekiminin ardından kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Teknik direktörümüzün dileği gerçek oldu" ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR 19
  • Babavatan 2 yıl önce Şikayet Et
    Antep 3-2 önde dakika 85 dedik ali koç ve Victor fenerin başına gelebilecek en büyük kötülüktür gustavo ilk yarı antebe çalışıyor bunu görmeyecek kadar cahil hoca rossiyi 11 de oynatacak kadar futbol cahili adam Victor
    Cevapla
  • ersin54 2 yıl önce Şikayet Et
    kuntz da italya ve portekiz demişti ve olmuştu
    Cevapla
  • İsmail72 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim isterim ki GS kupayı alsın ama bakıyorum hangi takımı tuttuğu belli olmayan bazı yorumcular FB elensin diye dua ediyor
    Cevapla
  • İlyas 2 yıl önce Şikayet Et
    Vakt-i icabeye mi tevafuk etti ne
    Cevapla
  • ümit*korku 2 yıl önce Şikayet Et
    biliyor kolay geçeceği takımı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle