İki İngiliz devi, Grealish için karşı karşıya!

İngiltere Premier Lig'in en iyi hücum oyuncuları arasında yer alan Jack Grealish'i transfer etmek isteyen takımların sayısı her geçen gün artıyor. Manchester City'nin çabalarından sonra Şampiyonlar Ligi şampiyonu Chelsea de atağa geçti.

İki İngiliz devi, Grealish için karşı karşıya!
İki İngiliz devi, Grealish için karşı karşıya!
GİRİŞ 25.06.2021 12:38 GÜNCELLEME 25.06.2021 14:13

Bu sezon İngiltere Premier Lig'de sergilediği performansla herkesi kendisine hayran bırakan Jack Grealish için devler sıraya girdi. Şampiyonlar Ligi finalinde karşı karşıya gelen Chelsea ile Manchester City bu kez Grealish transferinde karşı karşıya gelecek. 25 yaşındaki yıldızın 2025'e kadar kulübüyle sözleşmesi var.

ASTON VİLLA'NIN SEMBOLÜ...

Aston Villa'nın sembollerinden biri haline gelen Grealish, bu yaz takımdan ayrılabilir. Kariyerinde kiralık olarak gittiği Notts County hariç başka takımda forma giymeyen Grealish'in Aston Villa olan sözleşmesi 2025 senesine kadar devam ediyor.

EURO 2020'DE DE MİLLİ TAKIMDA

Jack Grealish, İngiltere formasını da giyiyor. Milli takımın önemli kozlarından biri olan başarılı oyuncu EURO 2020'de de İngiltere milli takım forması giydi. Grealish, U-18, U-18 ve U-21'de İrlanda Milli takımının da formasını giydi.

Piyasa değeri 65 milyon Euro olan yıldız oyuncunun EURO 2020'de gösterdiği üstün performans nedeniyle Aston Villa bonservis bedelini 100 milyon Euro olarak belirledi. Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan Chelsea ve Manchester City'nin yanı sıra Manchester United'ın da yıldız oyuncuya ilgisinin olduğu biliniyor.

Jack Grealish geçtiğimiz sezon Premier Lig'de 26 maçta forma giydi. Jack Grealish bu maçlarda altı gol atma başarısı gösterirken 12 de asist yaptı.

KAYNAK: SABAH