Merih Demiral'ın EURO 2020 kabusu!

Juventus forması giyen milli futbolcu Merih Demiral'ı transfer etmek isteyen Avrupa kulüplerinin oyuncunun EURO 2020'de sergilediği kötü performans nedeniyle bu isteklerinden vazgeçtiği belirtiliyor.

Merih Demiral'ın EURO 2020 kabusu!
Merih Demiral'ın EURO 2020 kabusu!
GİRİŞ 23.06.2021 13:07 GÜNCELLEME 23.06.2021 13:12
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

  
Haber7 Spor Servisi
 

İtalya basınından La Gazzetta dello Sport'un haberine göre EURO 2020'den önce birçok Avrupa kulübünün transfer etmek için yarıştığı Merih Demiral'ın piyasasında düşüş yaşandı.

Juventus, daha önce bonservis bedelini 30 milyon Euro olarak belirlediği milli futbolcunun Avrupa Şampiyonası'nda değerini katlayacağını düşünüyordu. Ancak Türkiye'nin ve Merih Demiral'ın şampiyonadaki kötü performansından sonra milli futbolcuyu isteyen kulüpler geri adım attı.

Genç stoperi transfer etmek isteyen ciddi adayların sadece Everton ve Tottenham olduğu diğer kulüplerin ise bu isteklerinden vazgeçtiği belirtildi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 10
  • inconnu 2 yıl önce Şikayet Et
    iyi futbolcu tam gercek turk .basarilar
    Cevapla
  • Hayırlısı 2 yıl önce Şikayet Et
    Luyindama ile takas edelim üstüne 4 m€ versin juve anlaşırız
    Cevapla
  • Avsaroglu 2 yıl önce Şikayet Et
    Bütün milli takimda oynayanlarin degeri düstü henüz daha bilmiyorlar. Hem maddi degerleri hemde milletimizin gönlündeki degerleri düstü…
    Cevapla
  • yusuf 2 yıl önce Şikayet Et
    stoper oyuncusu sadece mudahale etmek değil topu oyuna koyandır. malesef merih topu oyuna koymada sınıfta kaldı. korkak bir oyun oynadı. müdahalelerinde zamanlama hataları da vardı. bizi şaşırttı...
    Cevapla
  • volkan 2 yıl önce Şikayet Et
    fenere gelsin kral olsun yine manchestera gider
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle